Τεράστια επιτυχία σημείωσε το κολυμβητικό γεγονός του Φθινοπώρου με την διέλευση του Ισθμού της Κορίνθου

0Swim the Canal, Corinth!

Τεράστια επιτυχία σημείωσε το κολυμβητικό γεγονός του Φθινοπώρου με την διέλευση του Ισθμού της Κορίνθου κολυμπώντας.

Τριακόσιοι ογδόντα (380) αθλητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό πήραν μέρος στην μοναδική αυτή διοργάνωση που παίρνει σχεδόν άριστα από κάθε άποψη.

Πλήθος κόσμου παρακολουθούσε τους κολυμβητές σε κάθε σημείο του Ισθμού.

Εκατοντάδες θεατών , Κορινθίων και επισκεπτών από όλη την Ελλάδα βρισκόντουσαν από νωρίς το πρωί στην βυθιζόμενη γέφυρα της Ποσειδωνίας , όπου και έγινε ο τερματισμός των κολυμβητών .


Τερμάτισαν ταυτόχρονα πρώτοι ο γνωστός πρωταθλητής Ευρώπης στην πεταλούδα Γιάννης Δριμωνάκος και ο πρωταθλητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Δεμέτης


Οι δύο πρώτοι με χρόνο 50 λεπτά Γιάννης Δρυμωνάκος - Γιώργος Δεμέτης 

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 27, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τεράστια επιτυχία σημείωσε το κολυμβητικό γεγονός του Φθινοπώρου με την διέλευση του Ισθμού της Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator