Κορυφώνεται η κόντρα κυβέρνησης – Στουρνάρα: Όλο το παρασκήνιο

0



O «πόλεμος» κυβέρνηση με τον κεντρικό τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα, μετά την χθεσινή έφοδο της εισαγγελίας Διαφθοράς στην εταιρεία της συζύγου του, στο πλαίσιο έρευνας για διαφημιστικές καμπάνιες του ΚΕΕΛΠΝΟ, δεν λέει να κοπάσει.
Για αρχή, το πρωτοσέλιδο της κυβερνητικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ, «ΑΥΓΗ», αναζωπυρώνει την κόντρα, αναφέροντας σε επιθετικό ύφος ότι «Στριμώχνεται και απειλεί ο Στουρνάρας».

Τονίζει μάλιστα το δημοσίευμα, «ευθείες απειλές για τη σταθερότητα ολόκληρου του πιστωτικού συστήματος διατύπωσε αργά χθες το βράδυ ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, αντιδρώντας σπασμωδικά στον έλεγχο που διενήργησαν νωρίτερα οι οικονομικοί εισαγγελείς Διαφθοράς στη διαφημιστική εταιρεία της συζύγου του».

Λίγες ώρες μετά, ο βουλευτής και εκπρόσωπος του συντονιστικού οργάνου για το Προσφυγικό, Γιώργος Κυρίτσης, έκανε λόγο για «απρέπεια» του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, αναφερόμενος στην τηλεφωνική επικοινωνία του Γ. Στουρνάρα με τον Αλ. Τσίπρα.

Συνάντηση Τσίπρα – Στουρνάρα μέσα στο Σαββατοκύριακο

Συνάντηση ανάμεσα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον διοικητή της ΤτΕ θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο, άγνωστο ακόμη πότε ακριβώς.

Οι δυο άνδρες είχαν και τηλεφωνική επικοινωνία το βράδυ της Πέμπτης λίγη ώρα μετά την εισβολή εισαγγελέων στο σπίτι του κεντρικού τραπεζίτη.

Νέα διοίκηση στην Τράπεζα Αττικής

Ο Θεόδωρος Πανταλάκης, θα αναλάβει όπως φαίνεται το τιμόνι της Τράπεζας Αττικής μετά την εμπλοκή που υπήρξε για τη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών δήλωσαν στο Newmoney.gr ότι ο πρώην επικεφαλής της ΑΤΕ θα αναλάβει διευθύνων σύμβουλος ενώ τη θέση του Προέδρου θα λάβει ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης παρά το βέτο της ΤτΕ.

Οι ίδιοι κύκλοι επισήμαναν ότι το νέο ΔΣ της τράπεζας θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τρίτη.

Να υπενθυμιστεί ότι η μετοχή της τράπεζας τέθηκε σε καθεστώς αναστολής.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 16, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κορυφώνεται η κόντρα κυβέρνησης – Στουρνάρα: Όλο το παρασκήνιο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator