Κι όμως! Είπε και μιαν αλήθεια ο… Πινόκιο!

0Καλοί μου άνθρωποι (που έλεγε ο Βέγγος), βοηθήστε με γιατί θα τρελαθώ.

Ρώτησαν τον Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη για τις διαφορές του με την προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά (ή κάτι τέτοιο, τέλος πάντων) και η απάντησή του με «κούφανε»:

Η κυβέρνηση Σαμαρά, είπε, αντιδρούσεστις απαιτήσεις των δανειστών. Ενώ εμείς εφαρμόζουμε το σχέδιο που οι ίδιοι πιστεύουμε.

Τι θέλει να πει ο… «ποιητής»;

Ότι ο Σαμαράς προέβαλε αντιρρήσεις στην Τρόϊκα, ενώ ο ίδιος όχι μόνο δεν αντιστέκεται, αλλά τα κάνει γιατί τα πιστεύει κι όλα;

Δηλαδή μας λέει πως ΔΕΝ ήταν ο Σαμαράς… «Τσολάκογλου» και «γερμανοτσολιάς» (όπως τον κατηγορούσε τότε), αλλά το ρόλο αυτό τον διεκδικεί ο ίδιος ο Τσίπρας!

Ουάου,που θα έλεγε και ο Βαρουφάκης!

Τι εννοεί ο… «παίχτης»;

Ότι ο Σαμαράς δεν ήθελε αύξηση του ΦΠΑ, αντίθετα τον μείωνε από το 23% στο 13%; Δίκιο έχει. Έτσι ακριβώς συνέβαινε…

Κι ότι ο Τσίπρας πιστεύει στην αύξηση του ΦΠΑ στο 24% και στους φόρους και στις ασφαλιστικές εισφορές (που δεν τις πληρώνουν);

Πάλι δίκιο έχει! Το είπαν και οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι: ότι οι αυξήσεις στους φόρους και τις ασφαλιστικές εισφορές που επέβαλε ο Τσίπρας ήταν δική του επιλογή. Άλλο αν δεν βγαίνουν…

Αλλά αφού συμφωνούμε, βρε παιδιά, «προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός»;

Ο Σαμαράς αντιστεκόταν στους δανειστές, αλλά έπιανε τους στόχους του προγράμματος, μας έβγαζε από την κρίση, μας έβγαζε από τα μνημόνια και μας είχε βγάλει στην ανάπτυξη.

Ενώ ο Τσίπρας εφαρμόζει τα Μνημόνια που τα «πιστεύει» κιόλας (προφανώς μόνον ο Τσίπρας τα πιστεύει, γιατί όλοι οι δικοί του από κάτω έχουν φρικάρει) δεν πιάνει τους στόχους και μας επανέφερε στην κρίση και στα μνημόνια.

Επί τέλους, μια φορά μας είπε και μιαν αλήθεια.

Του ξέφυγε βέβαια, δεν το εννοούσε ακριβώς έτσι, τον είχαν συγχύσει και οι δύο δημοσιογραφίνες προηγουμένως, αλλά δεν έχει σημασία.

Είπε την πρώτη του αλήθεια ο...Πινόκιο!

Ωσαννά!

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 23, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κι όμως! Είπε και μιαν αλήθεια ο… Πινόκιο!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator