ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Αγιασμός στα κοινωνικά Φροντιστήρια του δήμου Κορινθίων

0


Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός στα κοινωνικά Φροντιστήρια του δήμου Κορινθίων, στο 1ο Δημοτικό σχολείο Κορίνθου.

Τα «Κοινωνικά Φροντιστήρια» του Δήμου Κορινθίων θα λειτουργήσουν δημιουργικά και πρωτοποριακά για 5η συνεχόμενη χρονιά 2016-2017 για τα παιδιά των οικονομικά αδύναμων οικογενειών στα χρόνια της οικονομικής αστάθειας που διανύουμε.

Μετά την πρόοδο των μαθητών των κοινωνικών φροντιστηρίων μας, που σημειώνεται συνεχώς κατά τα προηγούμενα έτη και με το ικανοποιητικό ποσοστό επιτυχίας τους στις πανελλαδικές εξετάσεις 2016 (66%), θα λειτουργήσουν για το σχολικό έτος 2016-2017:

Φροντιστηριακά μαθήματα όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου γενικής παιδείας και κατευθύνσεων με έναρξη μαθημάτων την 26η Σεπτεμβρίου 2016 με τον καθιερωμένο μας αγιασμό στις 6.30.

Η πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων κ. Λύτρα Κωνσταντίνα και τα μέλη του Δ.Σ, ευχαριστούν για άλλη μια φορά τους εθελοντές εκπαιδευτικούς του Δήμου Κορινθίων , που με την εκπαιδευτική προσφορά τους, πραγματοποιείται το πρόγραμμα των «Κοινωνικών Φροντιστηρίων».

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ του Κ.Κ.Π.Δ.Κ.

ΛΥΤΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ


Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 27, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Αγιασμός στα κοινωνικά Φροντιστήρια του δήμου Κορινθίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator