Μικροομολογιούχος προσπάθησε να μιλήσει στον Τσίπρα και κατέληξε… στο κρατητήριο - ΒΙΝΤΕΟ

0



«Αν είναι άντρας ο Τσίπρας θα καθόταν να ακούσει τα 5 λόγια που ήθελα να του πω...»

«Είμαι παθών από ομόλογα, μικροομολογιούχος του ελληνικού δημοσίου. Με καταστρέψανε εμένα». Αυτά τα λόγια φώναζε ο κ. Δημήτρης Κούτουλας το Σάββατο έξω από τη ΔΕΘ, την ώρα που οι άντρες ασφαλείας του πρωθυπουργού τον απομάκρυναν και πριν βρεθεί στο κρατητήριο.

«Δεν πρόλαβα να πω. Με πιάσαν από την πόρτα που ήταν ο Τσίπρας μπροστά και με πέταξαν πίσω στα 6 μέτρα μακριά. Τη δεύτερη φορά, με βάλανε υπό περιορισμό. Δεύτερη φορά με πιάνουνε, με τραβούσαν 5 άτομα. Αν είναι άντρας ο Τσίπρας θα καθόταν να ακούσει τα 5 λόγια που ήθελα να του πω. Έτσι είναι οι άντρες;» δήλωσε ο ίδιος, μιλώντας στο STAR.

Ο άντρας περιέγραψε κι άλλες φορές που έχει προσπαθήσει να συνομιλήσει με πολιτικούς για το πρόβλημα των μικροομολογιούχων που είδαν τα ομόλογα που είχαν να κουρεύονται με το PSI:  «Εγώ πήγα να πιάσω τον ΣΥΡΙΖΑ πέρυσι, στις εκλογές, πάλι στη ΔΕΘ που ήρθα εδώ. Δεν πρόλαβα, με βάλανε στα κρατητήρια. Έφυγε ο Σαμαράς, ήρθε άλλος πρόεδρος. Όποιος έρχεται θα τον πιάνω…»

Ο ίδιος τονίζει ότι «μέχρι να πεθάνω, αυτό θα κάνω», ενώ διαμαρτυρόμενος για τη στάση των πολιτικών, είπε: «Ας με βάλουν μέσα στον καταψύχτη κι όποτε έρχονται εκλογές να μας βγάζουν έξω να ξεπαγώνουμε και να ψηφίζουμε».

«Έχω φάει και από γυναίκα υπουργού μέχρι και χαστούκι. Πήγα στο γραφείο και έβγαλε 50 ευρώ να μας δώσει ελεημοσύνη. Τι είμαστε εμείς;» συμπληρώνει.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 13, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μικροομολογιούχος προσπάθησε να μιλήσει στον Τσίπρα και κατέληξε… στο κρατητήριο - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator