Τρελαθήκαμε εντελώς;

0


Του Γιώργου Λακόπουλου

Κρατηθείτε από κάπου. Ο άνθρωπος είχε ένα μπαούλο της γιαγιάς του, το άνοιξε και μέσα βρήκε μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής -που διαλύθηκε στη Μικρασιατική καταστροφή. Αυτές οι μετοχές αποτιμούνται –από τον ίδιο– σήμερα κάπου εξακόσια δισ. ευρώ.

Άλλα τόσα και παραπάνω έβγαλε όταν πούλησε στον Ομπάμα μια μυστική τεχνολογία των αρχαίων Ελλήνων –αυτή δεν λέει που τη βρήκε. Κι ακόμη περισσότερα θα βγάλει από την εφεύρεση του για το "στερεό νερό", με το οποίο θα αντικαταστήσει τα καύσιμα και την ενέργεια εν γένει, θέτοντας υπό τον έλεγχό του τον πλανήτη...

Αυτά δεν είναι τίποτε. Επιπλέον έχει προσωπική επαφή με αρχαίους θεούς, επικοινωνεί με πλανητικά κέντρα και έχει επεξεργαστεί σχέδια κυριαρχίας των Ελλήνων στον γαλαξία.

Για να τους απαλλάξει –τους Έλληνες– από τα καθημερινά άγχη και να αφοσιωθούν σ' αυτόν το σκοπό –και στον ίδιο– αποφάσισε να ξεχρεώσει την Ελλάδα. Αλλά οι "προδότες" πολιτικοί δεν πάνε να πάρουν τα λεφτά.

Επιπλέον θα πληρώσει σε όλους την εφορία. Σου δίνει μια υπεύθυνη δήλωση με τα στοιχεία του και την καταθέτεις στον έφορο για να εισπράξει τα οφειλόμενα από το λογαριασμό του.

Εδώ υπάρχει νέα προδοσία. Παρ' ό,τι κοινοποιεί τις εντολές του ακόμη και με δικηγόρους και εξώδικα οι έφοροι τον γράφουν και ζητούν τα λεφτά από τους φορολογουμένους –οι ανθέλληνες.

Κακό της κεφαλής τους. Ο σωτήρας το πάει από άλλο δρόμο. Οργανώνει συγκεντρώσεις από πόλη σε πόλη, στις οποίες τα πλήθη συνωστίζονται για να λάβουν την ευεργεσία της αποπληρωμής των φόρων τους και με την ευκαιρία να ακούσουν και το κήρυγμα για κάτι Ελλάνιους, τους οποίους αντιπροσωπεύει ο ίδιος προσωπικά. Προφανώς όντα υπέρτερα των Νεφελλίμ.

Εκατοντάδες πολίτες στην Τρίπολη, στα Ιωάννινα, στο Αγρίνιο, στη Νάουσα και άλλες περιοχές πήγαν να τον ακούσουν. Ανοίγει διαρκώς γραφεία και γράφει μέλη με δέκα ευρώ το κεφάλι –ποσό ασήμαντο αν υπολογίσεις ότι θα σου πληρώσει την εφορία και θα ξεχρεώσει την Ελλάδα.

Τώρα πάρτε βαθιά αναπνοή. Όλα αυτά δεν είναι φανταστικά .Συμβαίνουν στη νότια πλευρά της Βαλκανικής χερσονήσου. Ο Καματερός της πολιτικής είναι υπαρκτό πρόσωπο. Ενδεχομένως σαλεμένο, αλλά υποτιθέμενοι σοβαροί άνθρωποι συνωστίζονται για να τον ακούσουν και να επωφεληθούν.

Κατάντημα για μια κοινωνία –έστω και σε κρίση. Αλλά δεν παύει να είναι μια πραγματικότητα που διαρκώς επεκτείνεται σε ανθρώπους που... ψηφίζουν. Αυτό είναι το μυστικό. Ο τύπος έβαλε πλώρη για το Κοινοβούλιο.

Αυτός είναι ο πραγματικός κίνδυνος. Να δούμε στην επόμενη Βουλή τον εκπρόσωπο των πλανητών. Με βουλευτές και δικαίωμα να νομοθετεί.

Για φανταστείτε μια Βουλή με τη Χρυσή Αυγή, ίσως κι ένα δεύτερο ακροδεξιό κόμμα, με τη Ζωή –που θεωρεί πως σύντομα θα... κυβερνήσει– τον Λεβέντη, τον... Ρουβά –και γι' αυτόν υπάρχουν σχέδια– και σαν κερασάκι τον πλανητικό σωτήρα με τα σπασμένα φρένα της λογικής. Ήδη "δίνει εντολή" στους Έλληνες να ενωθούν, υπό την ηγεσία και υπόσχεται να τους καταστήσει κοσμοκράτορες.

Έλεος. Που στην ευχή οδηγείται αυτή η κοινωνία; Όπως θα έλεγε ο Φρέντυ Γερμανός: "Τρελαθήκαμε εντελώς;"
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 07, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τρελαθήκαμε εντελώς;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator