Πλειοδότησαν, αλλά δεν πήραν άδεια !!!

0


Πάλι μας κούφανες ρε Αλέξη. Αν μη τι άλλο, θα έχουμε να θυμόμαστε (και να πληρώνουμε)… Σκοτίστηκα για τον Κοντομηνά και τους όμοιους του, που έμειναν με … την άδεια στο χέρι· και μόνο η αναδιατύπωση του όρου «πλειοδοσία», που επέβαλες στην δημόσια ζωή, είναι «επανάσταση» αντάξια της «ηθικής» αριστεράς. Καλαμπούρι άνευ προηγουμένου και επομένου. Τα 43 δις είναι περισσότερα από τα 61 δις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [Όπως λέμε: πετάει ο γάιδαρος; Πετάει –αφού το λέει ο Αλέξης, ο Νίκος κι ο μπουλούκος, τα 43 δις είναι περισσότερα από τα 61.]

Μήπως όμως είναι λιγότερο κουφό, να πουλάς το ίδιο πράγμα, την ίδια μέρα, στον ίδιο πλειοδοτικό διαγωνισμό, σε τέσσερις εντελώς διαφορετικές τιμές; Τι διαφορετικό έχει η άδεια του Κυριακού και του Μαρινάκη από την άδεια του Αλαφούζου, που την πήρε με τα μισά λεφτά;

Και βέβαια για άλλη μια φορά ο μπουλούκος θα κάνει γαργάρα τις «αντιρρήσεις» του και θα τρέχει στο κανάλι του Καλογρίτσα, για να αρπάξει μερικά λεπτά τηλεοπτικής εμφάνισης και παπαρολογίας.

Π. Ρέππας
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 04, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πλειοδότησαν, αλλά δεν πήραν άδεια !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator