Πάνος Καμμένος: Οι αιώνιες απόκριες ενός παιδικού μυαλού

0



Σαν ένας extra large Forrest Gump, ο Πάνος Καμμένος φαίνεται να βρήκε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας το Play Mobile της ζωής του...

Θα το πω ανοιχτά για να μην έχουμε παρεξηγήσεις. Τον Πάνο Καμμένο τον θαυμάζω. Αν ανοίξει fun club θα γίνω groopie. Έχει καταφέρει να κάνει αυτό που προσπαθώ μια ζωή. Και μάλιστα χωρίς προσπάθεια. Θα ήθελα φερ` ειπείν την μια στιγμή να λέω κάτι και την άλλη να μπορώ να το αλλάζω, χωρίς καμία σύνδεση με τα προηγούμενα και με τα επόμενα.

Όπως τότε με τον Μουζάλα για παράδειγμα που κατά λάθος είχε πει τα Σκόπια , Μακεδονία, το οποίο ο Καμμένος έκανε θέμα και απείλησε με παραίτηση και μετά από κάνα δυο μέρες το ξέχασε.

Ή με τα Μνημόνια ή με τον ΕΝΦΙΑ, ή με τον κουμπάρο του Καλογρίτσα και τα μαύρα λεφτά του, όπως είχε πει ο Καμμένος. Την μια μέρα λέμε . Την άλλη ξελέμε.

Για φαντάσου τι ωραία ελευθερία είναι αυτό. Αγγίζει την τελειότητα, που μόνο ο Βούδας θα μπορούσε να προσεγγίσει, από ένα τελείως διαφορετικό δρόμο βέβαια.

Νομίζω όμως πως ανακάλυψα τελικά το υπέροχο αυτό μυστικό του.

Έχω την εντύπωση πως ο Πάνος κατάφερε το ακατόρθωτο. Να μεταφέρει την παιδικότητα του μυαλού που είχε στα 8 χρόνια φερ` ειπείν, ανέπαφη στο σήμερα. Θα είναι κάποιο είδος διακόπτη. Τον πατάς και ξαφνικά σκέφτεσαι όπως αν ήσουν 8 ετών. Και η ζωή γίνεται και πάλι θαυμάσια. Αυτός ο κόσμος των μεγάλων ζητά όλο υπευθυνότητες και τέτοια κουραστικά και για αυτό οι μεγάλοι παθαίνουν άγχος και τα παρόμοια. Ενώ αν παραμένεις παιδί δεν σε αγγίζει τίποτα. Ήταν το ίδιο που είχε καταφέρει και ο Φόρεστ Γκαμπ στην ομώνυμη ταινία και για να καταλάβεις , πόσο η ανθρωπότητα εκτιμά την παιδικότητα, του έδωσαν και Όσκαρ.

Άρα η παιδικότητα είναι κάτι θαυμαστό που σε κάνει να ζεις σε τόπους μαγικούς και ονειρεμένους. Έτσι δεν είναι και τα Play Mobile, που ήταν και τα αγαπημένα του Κωστάκη;

Δεν είναι όμως τόσο απλό όσο νομίζεις. Πρέπει η φαντασία σου να έχει τέτοια δύναμη, που να μπορεί να ξεπερνά την πραγματικότητα, κάτι που μόνο τα παιδιά και οι γιόγκι μπορούν να κάνουν. Και οι τελευταίοι μετά από χρόνια προσπάθειας. Για παράδειγμα νομίζεις πως είναι εύκολο να δεις το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας- που είναι και γεμάτο στρατηγούς και τέτοια-ως Play Mobile. Δοκίμασε και θα δεις. Μπορεί και να σε πάνε μέσα. Ενώ ο Πάνος;...

Σκέψου ας πούμε τι θα μπορεί να σκεφτόταν σήμερα το πρωί, όταν φόρεσε την στολή των ΟΥΚ για να πάρει μέρος σε κάποια σύσκεψη. Προφανώς θα νόμιζε ότι βρισκόταν επικεφαλής κάποιας διμοιρίας πεζοναυτών που θα εξορμούσε εναντίον των Τζιχαντιστών. Ή τη άλλη φορά με την στολή πιλότου στο F16.... Μαγεία... Και το καλό είναι ότι στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, έχουν αληθινά αεροπλάνα , τανκς και πλοία....

Ποιο Jumbo και ποιος Μουστάκας !

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 12, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πάνος Καμμένος: Οι αιώνιες απόκριες ενός παιδικού μυαλού"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator