ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ;

0Πρόσφατα, κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας που απαρτιζόταν από τους βουλευτές: Σερρών κ. Καραμανλή Κων/νο, Δωδεκανήσου κ. Κόνσολα Μανώλη, Πιερίας κ. Κουκοδήμο Κων/νο, και Καβάλας κ. Παναγιωτόπουλο Νικόλαο, , επισκέφθηκε την Καβάλα προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα του Νομού.

Για αυτό τον σκοπό επισκέφθηκαν αγροτικούς συνεταιρισμούς, επιχειρήσεις, κοινωνικές δομές και εκπαιδευτικά ιδρύματα. Στο τέλος των επισκέψεών τους, παραχώρησαν συνέντευξη τύπου.

Ως Ομοσπονδία, περιμέναμε ότι στο πρόγραμμα των βουλευτών θα περιλαμβανόταν και συνάντηση με το Σωματείο και τους απολυμένους σήμερα, εργαζόμενους των Λιπασμάτων Καβάλας.

Ποιός δεν γνωρίζει ότι στο Νομό Καβάλας το κυρίαρχο κοινωνικό πρόβλημα που έχει προκύψει τους τελευταίους έξι μήνες, είναι τα αποτελέσματα του «επιχειρείν» του κ. Λαυρεντιάδη ;

Δυστυχώς αντί να κάνουν το αυτονόητο και να συζητήσουν με τους εργαζόμενους, αναφέρθηκαν γι’ αυτούς στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε χωρίς να κάνουν την παραμικρή αναφορά στην πλήρη καταστρατήγηση των εργασιακών σχέσεων, στις διώξεις, στις παράνομες απολύσεις, στις ψευτομηνύσεις και γενικότερα στην εξαθλίωση των εργαζομένων που επιδιώκει με κάθε τρόπο ο γνωστός, για το θεάρεστο έργο του, εργοδότης.

Παράλληλα σε σχετική ερώτηση για φημολογία περί παρέμβασης της κυβέρνησης να απομακρύνει αυτόν τον «μεγαλοεπιχειρηματία» που ακούει στο όνομα Λαυρεντιάδης, ο κ. Παναγιωτόπουλος τοποθετήθηκε λέγοντας, ότι ο πήχης δεν μπορεί να μπαίνει τόσο ψηλά!!! και προχωρώντας ακόμη πιο κάτω, τόνισε ότι δεν υπάρχει τρόπος να πάρεις μια επιχείρηση που ο επιχειρηματίας έχει βάλει τα λεφτά του!!! Τι πίνεις και δεν μας δίνεις;;;

Συνέχισε δε τονίζοντας, ότι ο χρόνος είναι σε βάρος των εργαζομένων!!! καθώς και στη μόνιμη πρότασή του για διαπραγμάτευση, εργοδότη με εργαζόμενους, ώστε να βρεθεί η όποια δυνατή λύση!!!

Αρκετά κ. Παναγιωτόπουλε.

Σταματήστε να προκαλείτε.

Γνωρίζετε ότι ποτέ οι εργαζόμενοι δεν αρνήθηκαν το διάλογο με κανέναν. Γνωρίζετε για τη βάρβαρη συμπεριφορά του εργοδότη, γνωρίζετε για τις ακραίες πρακτικές του, που εσείς περιέργως αποκρύπτετε.

Πολλά ακούγονται στην Καβάλα για το ρόλο πολλών θεσμικών παραγόντων. Πολλά ακούγονται ακόμη και για τις υποκριτικές προσλήψεις του ενός(1) και δύο(2) μηνών που για λόγους προπαγάνδας, πραγματοποιούνται στα Λιπάσματα Καβάλας.

Μήπως αυτό εννοείτε κι εσείς όταν αναφέρεστε στην καταπολέμηση της ανεργίας των νέων, στη λογική ότι απολύονται οι παλαιοί και προσλαμβάνονται νέοι, που κατά πρώτον χρησιμοποιούνται ως απεργοσπαστικός μηχανισμός που κάποιοι έχουν μεσολαβήσει για να προταθούν; και με τι ανταλλάγματα;

Απορούμε πραγματικά, πως είναι δυνατόν η Νέα Δημοκρατία να πλησιάσει την κοινωνία όταν είναι απούσα από τα κοινωνικά προβλήματα, όταν το κλιμάκιο των βουλευτών της απέφυγε να συναντήσει εκπροσώπους του μεγαλύτερου κοινωνικού προβλήματος του Νομού!!!

Αντιθέτως οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας συνάντησαν και μάλιστα συνέφαγαν! και φωτογραφήθηκαν! σε ταβέρνα της περιοχής με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας φύλαξης (security) κ. Πριονίδη Χρήστο!!!

Ο κύριος αυτός πουλά τις υπηρεσίες του στον κ. Λαυρεντιάδη, έχοντας μετατρέψει το ρόλο της φύλαξης, σε μεθόδους μαφίας και καμόρας σε βάρος των εργαζομένων.

Προς στιγμή βλέποντας τη φωτογραφία με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, με τον κατεξοχήν άμεσο συνεργάτη του κ. Λαυρεντιάδη, πιστέψαμε ότι ήταν οφθαλμαπάτη αλλά δυστυχώς κάναμε λάθος, ήταν πραγματικότητα!!!

Ως Ομοσπονδία γνωρίζαμε για τις διασυνδέσεις βουλευτών και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας με τον κ. Λαυρεντιάδη , όπως συνέβαινε και με άλλους πολιτικούς χώρους.

Είναι καθαρό για εμάς ότι ο κ. Παναγιωτόπουλος έχει επιλέξει να βρίσκεται στην πλευρά του κ. Λαυρεντιάδη. Δεν άκουσε - δεν ξέρει τίποτα για τις αρπαχτές του κυρίου αυτού, σε βάρος του κράτους και του ελληνικού λαού. Δεν γνωρίζει τίποτα για τα δάνεια που έπαιρνε στο όνομα επιχειρήσεων και πήγαιναν στον προσωπικό του λογαριασμό!!! ενώ οι επιχειρήσεις οδηγούνταν στο κλείσιμο και οι εργαζόμενοι στην ανεργία. Δεν ξέρει – δεν γνωρίζει τίποτα . Επιτέλους σε ποιό πλανήτη ζείτε κ. Παναγιωτόπουλε ;;;

Ο κ. Παναγιωτόπουλος έχει απροκάλυπτα ταυτιστεί με τα συμφέροντα του κ. Λαυρεντιάδη και όχι των εργαζομένων και της κοινωνίας. Απορούμε όμως για τη στάση της Νέας Δημοκρατίας που ενώ ως αντιπολίτευση θα έπρεπε να ελέγχει την κυβέρνηση, καμία υπεύθυνη θέση δεν έχει πάρει στο συγκεκριμένο θέμα.

Διαπιστώνουμε αντίθετα ότι εκτίθεται με τις αναφορές του κ. Παναγιωτόπουλου αλλά και με τη στάση του κλιμακίου των βουλευτών που επισκέφθηκε την Καβάλα. Θα θέλαμε να θυμίσουμε στη Νέα Δημοκρατία ότι στην ελεύθερη οικονομία που πρεσβεύει υπάρχουν και κανόνες και όχι ασυδοσία. Σε ελεύθερες οικονομίες, φυσικά όχι στην Ελλάδα, χώρα της μπανανίας, είναι απαγορευτικό να κλέψεις από το κράτος έστω και ένα ευρώ, ενώ στη χώρα μας θεωρείται εξυπνάδα!!!

Θέλαμε να πιστεύουμε ότι στη χώρα της φτώχιας και της εξαθλίωσης, στη χώρα των μνημονίων, το πολιτικό σύστημα θα ήταν αμείλικτο πλέον σε φαινόμενα ενός κακού παρελθόντος, δυστυχώς διαπιστώνουμε ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Ως Ομοσπονδία για τα Λιπάσματα Καβάλας είχαμε ζητήσει συνάντηση για να ενημερώσουμε σχετικά το κόμμα της αντιπολίτευσης. Καμία όμως ανταπόκριση δεν είχαμε. Μάλλον ενημερώνονται ποικιλοτρόπως από τον κ. Παναγιωτόπουλο!!!

Γραμματεία Τύπου Ο.Ε.Χ.Β.Ε.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 20, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator