Στην Μπρατισλάβα πήραμε αυτό που παίρνουμε κάθε φορά όταν το χαζό παριστάνει τον πρωθυπουργό και στην ΕΕ

0


Ελένη Παπαδοπούλου

Την Παρασκευή στην Μπρατισλάβα συναντήθηκαν οι 27 για να συζητήσουν για το Brexit. Έχω ήδη αναφέρει την επιστολή του Τουσκ όπου για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό αναφέρεται το μεταναστευτικό ως σοβαρός λόγος διάλυσης της ΕΕ και τίθενται θέματα ασφάλειας και προστασίας των λαών και της πολιτιστικής κληρονομιάς της ΕΕ.

Το χαζό το δικό μας πήγε και είπε κάτι σάχλες περί λιτότητας. Ο Ρέντζι μόνος του έθεσε το θέμα του βάρους που δέχονται οι χώρες του Νότου από τις εισροές και αρνήθηκε να συμφωνήσει με Ολάντ και Μέρκελ.

Η Βουλγαρία πήρε 180 εκ. συν 200 συνοριοφύλακες και 50 οχήματα στα σύνορα της με την Τουρκία, για να αποτρέπει την είσοδο λαθρομεταναστών.

Εμείς πήραμε αυτό που παίρνουμε κάθε φορά όταν το χαζό παριστάνει τον πρωθυπουργό και στην ΕΕ.

Σε γενικές γραμμές ωστόσο είπαν μία από τα ίδια. Δηλαδή ενίσχυση συνόρων, ανταλλγή πληροφοριών και κάτι τέτοια. Καμία κουβέντα πλέον για καταμερισμό των προσφύγων, κοινώς θα τους λουστούμε όλους εδώ. Η Σλοβακία δήλωσε ότι δεν θα πάρει ούτε έναν μουσουλμάνο πρόσφυγα και ότι δεν επιθυμεί ενίσχυση της μουσουλμανικής κοινότητας. Η οποία αριθμεί 20000 άτομα περίπου σε σύνολο 10,5 εκ κατοίκων. Να τα βλέπουμε εμείς.

Και να τα ακούν κάποιοι. Δεν λέω για τους Τσιπραίους. Για τους Μητσοτακαίους, Πασοκαρίες, Ποταμίσιους και λοιπούς "ανθρωπιστάς" λέω. Κουβέντα για απελάσεις, κατάργηση ευνοϊκών ρυθμίσεων και επιδομάτων, αφαιρέσεις ιθαγένειας, στρατιωτική παρέμβαση για την αποτροπή εισόδου λαθρομεταναστών, αλλαγή νομοθεσίας για την παροχή δικαιωμάτων και αδειών διαμονής σε υπήκοους τρίτων χωρών, ώστε να μην είναι ελκυστική η ΕΕ.

Είναι πασιφανές ότι μερικοί εκεί μέσα ακόμη στρουθοκαμηλίζουν ως προς τις συνέπειες της διόγκωσης του μουσουλμανικού στοιχείου στην ΕΕ. Το ότι οι πλούσιες μουσουλμανικές χώρες παίζουν μπάλα κυρίως με την Γερμανία που κάνει τον ψόφιο κοριό το έχουμε καταλάβει. Χρειάζονται φαίνεται μερικά Μπατακλάν ακόμη και τίποτα συζητήσεις για τζαμιά, δικαιώματα χωρίς υποχρεώσεις και σαρίες και κάτι μπορεί να γίνει.

Το μόνο που θα σώσει την χώρα μας θα είναι οι εκλογές στην Γαλλία και ένα ακόμη Exit. Δεν θέλω να πω για δολοφονική επίθεση και την πληρώσει κόσμος που δεν φταίει.

Για μια ακόμη φορά οι δυνατοί της ΕΕ κατώτεροι των περιστάσεων.

Για εμάς δεν συζητώ. Η ντροπή των λαών έχουμε καταντήσει.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 18, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στην Μπρατισλάβα πήραμε αυτό που παίρνουμε κάθε φορά όταν το χαζό παριστάνει τον πρωθυπουργό και στην ΕΕ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator