ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

1



Με τη συνεργασια του δημου Σικυωνιων, των Τοπικων Επενδυτων κ της Τοπικης Κοινωνιας προχωραει η κατασκευη των πρωτων αναρριχητικων διαδρομων στις ΤΚ ΤΑΡΣΟΥ, ΣΤΕΝΟΥ και ΚΕΦΑΛΑΡΙΟΥ

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 30, 2016

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ"
Traveler είπε...

Καλησπέρα σας. Ευχαριστούμε για την συνεργασία το δήμου Σικυωνίων για τη δημιουργία των αναρριχητικών διαδρομών στο Κεφαλάρι, συνεισφέροντας ένα μέρος της επένδυσης στο project που ανέλαβε, οργάνωσε & συντόνισε το δίκτυο τουρισμού Experience Corinthia. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις μικρές επιχειρήσεις & τους φορείς της περιοχής που συνεισέφεραν οικονομικά.

Εκ μέρους του δικτύου τουρισμού Experience Corinthia,
Σταύρος Κεφάλας


30 Σεπτεμβρίου 2016 στις 1:44 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator