Με "αέρα" έπαιρνε τα δάνεια ο ΔΟΛ !!! Ναι... με "αέρα" - ΒΙΝΤΕΟ

0


Προκλητικός για το δημόσιο αίσθημα, ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΟΛ, κ. Παναγιώτης Ψυχάρης, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια των ΜΜΕ., πήρε δάνειο 15 εκ. με εχέγγυο "αέρα" ενώ όπως είπε η υπογραφή του ήταν αρκετή για να το λάβει.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασής του από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο που υπέβαλλε ερωτήσεις με την ιδιότητα του μέλους της Εξεταστικής, ο κ. Ψυχάρης παραδέχθηκε τον τρόπο που δίνονταν τα δάνεια στα ΜΜΕ.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Φάμελλος αφού συνόψισε ότι το άθροισμα που χρωστούν χρωστούν οι επιχειρήσεις του ΔΟΛ είναι 300 εκ. ευρώ και περιέγραψε την πορεία των δανείων που χρωστάει ΔΟΛ κατέληξε ότι «ο ΔΟΛ χρωστάει τα λεφτά που πήρε ο ιδιοκτήτης του για την αγοράσει» και εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο έγινε αυτό.

«Πήρε δάνεια 58 εκ. τα μετέφερε σε μια προσωπική επιχείρηση τη συγχώνευσε με το ΔΟΛ και ο ΔΟΛ χρωστάει τα δάνεια με τα οποία αγοράστηκε» υποστήριξε ο κ. Φάμελλος.

Ο Π. Ψυχάρης νωρίτερα είχε ισχυριστεί ότι από τη δουλειά του βιοπαλαιστή δημοσιογράφου πατέρα του έφτασε να κατέχει την ιδιοκτησία του ΔΟΛ. Εύλογη ήταν η ερώτηση που ακολούθησε από τον κ. Φάμελλο:

«Βγαίνουν τόσα κέρδη από τη δουλειά ενός μισθωτού δημοσιογράφου ώστε να κατέχει την ιδιοκτησία ενός ομίλου; Πως ο πατέρας σας σήμερα και η οικογένεια σας είναι ιδιοκτήτης του ομίλου χωρίς να έχει επιχειρηματική δραστηριότητα εκτός της δημοσιογραφικής του λειτουργίας».

«Μου ζητήθηκαν 15 εκ. εγγυήσεις και αναγκάστηκα να τις υπογράψω» με «αέρα» απάντησε ο κ. Ψυχάρης κυνικά, δηλώνοντας παράλληλα ότι η υπογραφή του και μόνο αποτέλεσε εχέγγυο για να λάβει το δάνειο ύψους 15 εκ. ευρώ.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 01, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Με "αέρα" έπαιρνε τα δάνεια ο ΔΟΛ !!! Ναι... με "αέρα" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator