Πρόσκληση Συλλόγου Ασθενών με Νεοπλασίες και Υποστηρικτών "ΜαΖί νικΩ"

0Ο Σύλλογος Ασθενών με Νεοπλασίες και Υποστηρικτών "ΜαΖί νικΩ" ανταποκρινόμενος στους ιδρυτικούς σκοπούς και στόχους του αλλά και στην τεράστια ανάγκη για πληροφόρηση των κοινωνικών και ασφαλιστικών παροχών που δικαιούνται οι πάσχοντες σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία έχει την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσει στην εκδήλωση που οργανώνει με θέμα τα

"Θεσμοθετημένα δικαιώματα και παροχές για ασθενείς με νεοπλασίες στην Ελλάδα "

και ομιλήτρια την κυρία

Ιωάννα Μπαλή

κοινωνική λειτουργό του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης την

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016, στις 7:00 μ.μ.

στην

Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κορινθίας (Ερμού 2, Κόρινθος)

Θα ακολουθήσει συζήτηση με δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων τόσο στην ομιλήτρια όσο και στην κυρία Μαρία Γεωργαντά, κοινωνικής λειτουργού της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τριπόλεως.

Το Δ. Σ. του Συλλόγου "ΜαΖί νικΩ"
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 05, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πρόσκληση Συλλόγου Ασθενών με Νεοπλασίες και Υποστηρικτών "ΜαΖί νικΩ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator