ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΙ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ

0


Παρατηρήσαμε όλοι μας τις τελευταίες

ημέρες , από πρόσφατα δημοσιεύματα ότι μάλλον στους κύκλους της Σημερινής Δημοτικής Αρχής και του κου Δημάρχου , έχουν επέλθει σοβαρότατοι ΤΡΙΓΜΟΙ ...!!! Αυτό βέβαια και οφθαλμοφανώς αποδεικνύεται κι από την αιφνίδια πολύ πρόσφατη παραίτηση από την θέση Αντιδημάρχου και Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Κορινθίων κας Αθανασίας Χρισταρά...!!!

Προσωπική μου άποψη ... η Σημερινή Αρχή θα στερηθεί από τις ταξεις της μία αξιοσέβαστη προσωπικότητα, μία αξιόλογη επιστήμονα και ένα δυνατό Αυτοδιοικητικό Εργαλείο...!!!

Ίσως για το στενό περιβάλλον του κου Πνευματικού , η κα Χρισταρά επιβαλλόταν να απομακρυνθεί από την θέση της για να εξυπηρετηθούν άλλων επιθυμίες ή μελλοντικές πολιτικές σκοπιμότητες.

Τέλος πάντων όλα αυτά αφορούν την Σημερινή Δημοτική Αρχή και μόνον .... εμείς με ξένες οικογενειακές υποθέσεις δεν εμπλεκόμαστε , ούτε μας αφορούν ... τους αφήνουμε να επιλυσουν τις όποιες ανα μεταξύ τους παρεξηγήσεις μόνοι τους.

Όσο για την απόπειρα κάποιων να εμπλέξουν την

"ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" με όλα τα γεγονότα που διαδραματίζονται στο στρατόπεδο κου Πνευματικού , ήδη έχουν εκπέσει στο βαθμό της γελοιότητας .

Ο Δικός μας διαφορετικός τρόπος συμπεριφοράς είτε σε Επαγγελματικό - Επιχειρηματικό είτε σε Αυτοδιοικητικό - Πολιτικό επίπεδο , είναι διακριτός.

ΕΜΕΙΣ θα επιμένουμε στην καθαρότητα των λόγων μας , των πράξεων μας και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μας εμπλέκει με δόλιο τρόπο σε μισόλογα κι φιλάσθενες καταστάσεις που αφορούν άλλους.

Άλλωστε γνωριζόμαστε πολύ καλά όλοι μας σε αυτή την πόλη...

Πάντα θα με διακρίνει το πάθος για εργασία νυχθημερόν και η ευθύτητα σε όλους τους τομείς ... Παραμένω και θα Παραμείνω όπως με γνωρίζετε δε πρόκειται να καταφέρει κανείς με υπόγειες σκοτινές διαδρομές να αλλοιώσει την προσωπικότητα μου , την επαγγελματική μου πορεία και τον χαρακτήρα μου ... μα προπαντως την παιδεία.

Λοιπόν επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια ο ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ θα συνεχίσει να αναδυκνείει τα θέματα του Δήμου μας προς συμφέρον αυτού , ανεπηρέαστος απόλυτα από μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Με Εκτίμηση
Δημοτικός Σύμβ. Δήμου Κορινθίων
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 23, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΙ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator