Αφήστε τον να κοιμηθεί

0



Του Μάνου Στεφανίδη

Η είδηση: Αποφασίστηκε η εκταφή της σορού του Αλέξανδρου Βέλιου

Τι ντροπή! Τι υποκρισία! Άλλη μια δικαστική γελοιότητα η οποία προφανώς υπαγορεύεται από υπόρρητη διάθεση εκδίκησης ενός τυπολατρικού και ψευτοθρησκευόμενου κράτους απέναντι σε κάποιον που περιφρόνησε όχι μόνον την δύναμη του θανάτου αλλά και την κρατική υπερεξουσία. Παρακαλώ ως παλιός του φίλος.

Αφήστε τον να κοιμηθεί όπως το διάλεξε, το υπερασπίστηκε και το κατάφερε δίνοντας σε όλους μας ένα μάθημα αξιοπρέπειας. Μην τιμωρήσετε τη σορό του αφού δεν καταφέρατε να φυλακίσετε το πνεύμα του. Μην ξαναπληγώσετε το κορμί του γιατί ήδη έχει πονέσει πολύ. Προστατεύστε τους οικείους του από μια τέτοια φρικτή εμπειρία. Ας εξαντλήσει αλλού το κράτος την αυθεντία του και οι δικαστικές αρχές την δύναμη τους.

Κάνω έκκληση στον πρωθυπουργό και στον υπουργό Δικαιοσύνης να αποτρέψουν τη βεβήλωση από αυτό που ήταν κάποτε ο Αλέξανδρος Βέλιος. Ας αποδοθεί αλλιώς η ούτως ή άλλως χειμαζόμενη στον τόπο μας δικαιοσύνη.

Στο φέρετρο του Βέλιου οι αρχές δεν θα βρουν τις αποδείξεις ενός εγκλήματος αλλά τα σπαράγματα ενός φρονήματος υψηλού.

Απευθύνω έκκληση προς όλους τους εμπλεκομένους σε αυτή την ανίερη πράξη. Επιτρέψτε στον Αλέξανδρο να κοιμηθεί εν ειρήνη. Επειδή το δικαιούται. Επειδή το κατέκτησε με τον θάνατο του τον ίδιο.

ΥΓ. Βοηθήστε φίλες και φίλοι να διαδοθεί αυτή η έκκληση. Το οφείλουμε στον Αλέξανδρο και στον πολιτισμό που αυτός εκπροσωπούσε.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 19, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αφήστε τον να κοιμηθεί"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator