Ο Δήμος Βέλου-Βόχας για τους πληγέντες από τα έντονα καιρικά φαινόμενα της 9ης Σεπτεμβρίου

0



Ο Δήμος Βέλου-Βόχας μετά τις πρόσφατες πλημμύρες στις 9 Σεπτεμβρίου 2016 και έχοντας την αρμοδιότητα υλοποίησης του Προγράμματος Κοινωνικής Προστασίας για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών που προκύπτουν από φυσικές καταστροφές

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ:

Οι ενδιαφερόμενοι πληγέντες από τα έντονα καιρικά φαινόμενα της 9ης Σεπτεμβρίου 2016 θα πρέπει να υποβάλλουν αίτημα στο Δήμο από τη Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Κατάστημα στο Βέλο και ώρες από τις 9.00 – 13.00.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2742 3 60312 και 2742 3 60313

Η ενίσχυση του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας αφορά αποκλειστικά χώρους διαβίωσης οικογενειών πρώτης κατοικίας – όχι εξοχικά (οικοσκευές-νοικοκυριό)

Κτιριακές ζημιές σπιτιού ή αποθήκης κ.λ.π καθώς επίσης και ζημιές σε καταστήματα – επιχειρήσεις – βιοτεχνίες – συσκευαστήρια κ.λ.π. οι ενδιαφερόμενοι πληγέντες υποβάλλουν αίτηση στο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας (Κύπρου 89) . Σε περίπτωση που οι αιτήσεις υποβληθούν στο Δήμο, ο Δήμος θα τις διαβιβάσει στην αρμόδια υπηρεσία.

Για ζημιές στη φυτική παραγωγή ή το ζωικό κεφάλαιο οι αιτήσεις κατατίθενται στον ΕΛΓΑ.

Ο Δήμος Βέλου Βόχας με την αρίθμ.492/21-9-2016 Απόφαση Δημάρχου έχει συστήσει 3μελή επιτροπή για την οικονομική ενίσχυση των πληγέντων. Η υπόδειξη των θέσεων αυτοψίας της επιτροπής γίνεται και καθ’ υπόδειξη των προέδρων των Δημοτικών ή Τοπικών Κοινοτήτων για πληγέντες της κάθε Δημοτικής ή Τοπικής Κοινότητας αντίστοιχα.

Κατόπιν υποβολής των αιτήσεων σε β΄φάση θα απαιτηθεί η προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών κατά περίπτωση.

Η Αντιδήμαρχος
Μαρία Καλλίρη
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 22, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Δήμος Βέλου-Βόχας για τους πληγέντες από τα έντονα καιρικά φαινόμενα της 9ης Σεπτεμβρίου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator