Ελλάδα ΤΕΛΟΣ το 2050 - Χώρα γερόντων που θα αντικατασταθούν από τους νεόφερτους μουσουλμάνους

0



Freepen.gr - Σβήνει σιγά σιγά από το χάρτη η Ελλάδα όπως την είχαμε συνηθίσει.

Η χώρα μας μετατρέπεται σε ένα κράτος ηλικιωμένων. Για πρώτη φορά μετά από το 1951 οι κάτοικοι της χώρας μειώνονται και αυτό είναι ενδεικτικό της μελλοντικής τάσης, σύμφωνα με τα στοιχεία έρευνας που πραγματοποιήθηκε για τις δημογραφικές προοπτικές της χώρας και που διεξήγαγε ο ερευνητικός οργανισμός διαΝΕΟσις.

Ενδεικτικά ο πληθυσμός της χώρας την 1η Ιανουαρίου ήταν 10,8 εκατομμύρια, λιγότερος κατά 300.000 από τα 11,1 εκατ. το 2011.

Τα στοιχεία παρουσιάζουν μελλοντικά μια χώρα έρημη, χωρίς σχολεία και χώρους εργασίας.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή», το 2050 ο πληθυσμός της Ελλάδας υπολογίζεται πως θα κυμαίνεται μεταξύ 8,3-10 εκατομμυρίων, δηλαδή θα έχουμε μειωθεί κατά 20%.

Οι άνω των 65 ετών κάτοικοι της χώρας μας θα είναι σχεδόν ο ένας στους τρεις ενώ οι κάτω των 14 ετών θα είναι μόλις 12-14,8% από 15% που είναι εφέτος και 28% το 1951.

Η έρευνα επεξεργάστηκε οκτώ διαφορετικά σενάρια, τα οποία όλα υπολογίζουν μεγάλη μείωση του πληθυσμού.

Το πλέον "αισιόδοξο" μιλά για συρρίκνωση κατά 800.000 άτομα, με αυξανόμενη γήρανση της ελληνικής κοινωνίας.

Αιτίες της συρρίκνωσης του Ελληνισμού στον Ελλαδικό χώρο αποτελούν οι μειωμένες γεννήσεις, οι θάνατοι και η μετανάστευση των Ελλήνων.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 19, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ελλάδα ΤΕΛΟΣ το 2050 - Χώρα γερόντων που θα αντικατασταθούν από τους νεόφερτους μουσουλμάνους"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator