ΒΙΝΤΕΟ Έλεος! Οπαδός του Σώρρα εξηγεί πως του έσβησαν χρέος 120.000 ευρώ χάρη στον Σώρρα!

0



Φαίνεται πως τα όσα δημοσιεύτηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο σχετικά με τον… σωτήρα της χώρας Αρτέμη Σώρρα και τους οπαδούς του με τις τελετές και τις «επικλήσεις» ήταν μόνο η «κορυφή του παγόβουνου».

Και αυτό διότι σε βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα ένας οπαδός του Αρτέμη Σώρρα εξηγεί ότι χάρη στον Αρτέμη του έσβησαν χρέος 120.000 ευρώ από την Εφορία.

Όπως είπε σε συνέλευση οπαδών του Σώρρα: «Έκανα τα χαρτιά που μου έδωσε ο Αρτέμης Σώρρας και τα πήγα στην εφορία. Όταν πήγα λοιπόν να πάρω αναβολή από το δικαστήριο, μου είπαν αθώος, δεν με άφησαν να απολογηθώ καθόλου».

Άγνωστο πως το χρέος σβήστηκε, μάλλον τα πλήρωσε ο Αρτέμης Σώρρας…

Δείτε το βίντεο από το luben.tv

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 01, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΙΝΤΕΟ Έλεος! Οπαδός του Σώρρα εξηγεί πως του έσβησαν χρέος 120.000 ευρώ χάρη στον Σώρρα!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator