12 μεγάλα έργα παρέδωσε το 2016 ο Γιώργος Δέδες

0Σημαντικά έργα ολοκληρώθηκαν και αποδόθηκαν σε χρήση μέσα στο 2016. Πρόκειται για έργα που τα περισσότερα κατασκευάζονταν για πολλά χρόνια ενώ για πρώτη φορά κάνει την εμφάνιση του τμήμα του αυτοκινητόδρομου της Ολυμπίας Οδού.

Το σημαντικότερο όλων ο αυτοκινητόδρομος Λεύκτρο-Σπάρτη μήκους 47χλμ που αναμένεται να δώσει μεγάλες αναπτυξιακές δυνατότητες στην Πελοπόννησο μειώνοντας ταυτόχρονα τις αποστάσεις προς τη Λακωνία.

Επίσης, ξεχωρίζει και το έργο της Τηλεματικής στον ΟΑΣΑ στην Αθήνα που θα διευκολύνει τις μετακινήσεις των επιβατών με λεωφορεία και τρόλεϊ. Η Περιφέρεια που ολοκληρώθηκαν τα περισσότερα έργα είναι η Περιφέρεια Αττικής με 3 έργα. Ας δούμε όμως ποια έργα είναι αυτά:

1. Νέος Αεροσταθμός Αεροδρομίου Σητείας. Περιφέρεια Κρήτης (Πετρής-ΑΤΕΣΕ-Έλικα), 13 Ιανουαρίου 2016
2. Ολοκλήρωση εκβάθυνσης λιμενολεκάνης του λιμένα Αλεξανδρούπολης. Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης (ΕΤΕΘ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ),
3. Βελτίωση του οδικού τμήματος Κόμβος Ιππικού Κέντρου – Καλύβια – Λαγονήσι – Ανάβυσσος. Περιφέρεια Αττικής (ΙΝΤΡΑΚΑΤ),
4. ΟΑΣΑ: Εγκατάσταση Τηλεματικής σε 1.000 στάσεις και 1.800 λεωφορεία, Περιφέρεια Αττικής (21 Μαρτίου 2016)
5. Αυτοκινητόδρομος Λεύκτρο-Σπάρτη (Κοινοπραξία Μορέας), Περιφέρεια Πελοποννήσου, (18 Απριλίου 2016)
6. Φράγμα Τριανταφυλλιάς (ΤΕΝΑ), Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (19 Μαΐου 2016)
7. Κάθετος Άξονας Εγνατίας Κοζάνη-Νίκη: Τμήμα Φλώρινα-Νίκη (ΤΕΡΝΑ-ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ), Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, (20 Μαΐου 2016)
8. Κάθετος Άξονας Εγνατίας Θεσσαλονίκη-Κασσάνδρα: Τμήμα Ποτίδαια-Κασσάνδρα (ΙΝΤΡΑΚΑΤ), Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (13 Ιουνίου 2016)
9. Ανάταξη Ηλεκτροκίνησης Διαδρόμου Αθήνα-Αχαρνές -Τιθορέα (ΤΕΡΝΑ ΕΝ.), Περιφέρειες Αττικής-Στ.Ελλάδας (12 Ιουλίου 2016)
10. Έργα Αναβάθμισης Αεροδρομίου Σκιάθου (Ιούνιος 2016)
11. Νέο Πεδίο Ελιγμών, Αεροδρομίου Πάρου και συνοδευτικά έργα (ΙΝΤΡΑΚΑΤ), Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (29 Ιουλίου 2016)
12. Ολυμπία Οδός: Τμήμα Κόρινθος-Κιάτο (Ολυμπία Οδός), Περιφέρεια Πελοποννήσου (2 Σεπτεμβρίου 2016)

ypodomes.com
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 23, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "12 μεγάλα έργα παρέδωσε το 2016 ο Γιώργος Δέδες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator