Νεκρός πυροσβέστης στη φωτιά στο Παρόριo Βοιωτίας

0



O 49χρονος που υπηρετούσε στην Αμφίκλεια έπεσε νεκρός εν ώρα καθήκοντος - Ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε μπροστά στους συναδέλφους του - Παρά τις προσπάθειες, δεν κατάφεραν να τον σώσουνΝεκρός εν ώρα καθήκοντος έπεσε πυροσβέστης ηλικίας 49 ετών, που επιχειρούσε με συναδέλφους του για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Παρόριo Βοιωτίας, που εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε περίπου στις 5 το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πυροσβέστης ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία και λιποθύμησε, μπροστά στους συναδέλφους του.

Του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, τεχνητές αναπνοές και μαλάξεις προκειμένου να τον συνεφέρουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ασθενοφόρο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πυροσβέστης υπηρετούσε στο πυροσβεστικό κλιμάκιο της Αμφίκλειας.

Το τραγικό γεγονός επιβεβαίωσε και επισήμως η Πυροσβεστική Υπηρεσία, λέγοντας ότι ο θάνατος οφείλεται σε παθολογικά αίτια και, πλέον, αναμένεται η έκθεση του ιατροδικαστή.

Συλλυπητήρια Βαγγέλη Αποστόλου για το θάνατο του πυροσβέστη

Τα θερμά συλλυπητήριά του τόσο στην οικογένεια του άτυχου πυροσβέστη όσο στο Πυροσβεστικό Σώμα εκφράζει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου υπογραμμίζοντας πως οι Έλληνες πυροσβέστες που μάχονται με αυτοθυσία για την προστασία του δασικού και περιβαλλοντικού πλούτου της χώρας αξίζουν κάθε στήριξης και βοήθειας.

«Εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια τόσο στην οικογένεια του άτυχου πυροσβέστη που έχασε σήμερα τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Παρόριo Βοιωτίας, όσο και στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Όπως αποδείχτηκε και πάλι φέτος, μια χρονιά ιδιαίτερα δύσκολη, οι Έλληνες πυροσβέστες μάχονται με αυτοθυσία για την προστασία του δασικού και περιβαλλοντικού πλούτου της χώρας και αξίζουν κάθε στήριξης και βοήθειας» αναφέρει ο κ.Αποστόλου.

Συλλυπητήρια ΝΔ για το θάνατο του πυροσβέστη

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του πυροσβέστη Ευάγγελου Πάνου. Το Πυροσβεστικό Σώμα θρηνεί ένα ακόμη στέλεχός του που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος. Τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του, καθώς και στο σύνολο του Πυροσβεστικού Σώματος», αναφέρεται σε ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για την απώλεια του πυροσβέστη Ευάγγελου Πάνου που έχασε τη ζωή του κατά την διάρκεια επιχείρησης κατάσβεσης πυρκαγιάς στο Παρόριο Βοιωτίας.

Συλλυπητήρια Κώστα Μπακογιάννη για το θάνατο του πυροσβέστη

«Ας είναι ο τελευταίος άνθρωπος που χάνεται στις πυρκαγιές. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του και ολόκληρο το Πυροσβεστικό Σώμα, τα μέλη του οποίου και εφέτος δίνουν άνιση μάχη με τις φωτιές. Άνθρωποι που με ελάχιστα μέσα δίνουν τα πάντα για την ασφάλεια των υπολοίπων. Τους ευχαριστούμε», αναφέρει ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του.

Πηγή: lamiastar.gr
Δημοσίευση: Αυγούστου 14, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νεκρός πυροσβέστης στη φωτιά στο Παρόριo Βοιωτίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator