Loutraki Festival: Άλκηστις Πρωτοψάλτη - Η μαγικότερη στιγμή του καλοκαιριού!

0



Τι να γράψει κανείς για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη … η συναυλία που έδωσε στην Πανσέληνο του Αυγούστου απέδειξε περίτρανα πως αποτελεί τη σημαντικότερη φωνή στην ελληνική μουσική σκηνή σήμερα! Με κορυφαίες ερμηνείες εμβληματικών τραγουδιών ελλήνων συνθετών, με ένα σύνολο μουσικών που την πλαισίωσαν επάξια και συμμετείχαν στην παράσταση δημιουργώντας και 'παίζοντας' μαζί της επί σκηνής και με την Πανσέληνο να φωτίζει τη βραδιά, την Πέμπτη που μας πέρασε ζήσαμε την ωραιότερη συναυλία του καλοκαιριού!

Η Άλκηστις είναι μελωδική, δυναμική, αεικίνητη, δίνει άλλη μορφή στα τραγούδια και βιώνει το στίχο με τρόπο που σε συγκινεί. Η σχέση της με το κοινό είναι μοναδική και διαρκής. Ένα κοινό που τραγουδούσε μαζί της από την αρχή της δίωρης συναυλίας και που την αποθέωσε στο τέλος χειροκροτώντας και χορεύοντας όρθιο.

Ο Αλέξης Κωστάλας παρουσίασε και φέτος της βραδιά, με τον αγαπημένο λυρικό του τρόπο, περιγράφοντάς μας στιγμιότυπα από την πρώτη του γνωριμία με την Άλκηστη και στιγμές από τη σημαντική της πορεία στο τραγούδι.

Δίκαια γράφτηκαν την επόμενη μέρα τόσα κολακευτικά άρθρα για την ίδια και τη συναυλία («Τα δύο θαύματα της φύσης, από τη μία το φεγγάρι και από την άλλη η φωνή της Άλκηστης …. «Ακόμα και ο αέρας σώπασε για να σεβαστεί τη φωνή της …) και όλοι οι συντελεστές του Loutraki Festival είμαστε υπερήφανοι που κλείσαμε τις «μεγάλες» συναυλίες του καλοκαιριού με μια τόσο υπέροχη, από όλες τις πλευρές, παράσταση.

Το Loutraki Festival 2016 ολοκληρώθηκε πετυχημένα με τους Buenaventura και το Beach Party που έγινε στο Ypanema το περασμένο Σάββατο και θα κλείσει τις πύλες του για τη φετινή χρονιά με το μοναδικό και διεθνούς εμβέλειας Odyssia Festival στο Σχοίνο, που ξεκινάει σε λίγες μέρες και στο οποίο αναμένονται χιλιάδες θεατές από όλη την Ευρώπη.

Η οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ, ο Δήμος Λουτρακίου και όλοι όσοι εργάστηκαν ακούραστα για την επιτυχία του σε μια δύσκολη χρονιά, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν από καρδιάς όλους τους εθελοντές και τους συνεργάτες, τους καλλιτέχνες που παρουσίασαν μοναδικές παραστάσεις, τους χορηγούς, υποστηρικτές και χορηγούς επικοινωνίας που στάθηκαν δίπλα τους και, κυρίως, το κοινό που κατέκλυσε και φέτος τις εκδηλώσεις, τοποθετώντας γερά θεμέλια σε ένα φεστιβάλ που ξεκίνησε πέρυσι και ευελπιστεί να μεγαλώσει, να προχωρήσει και να μπορέσει να δημιουργήσει Πολιτισμό στην περιοχή, παρέχοντας πάντα σημαντικές καλλιτεχνικές προτάσεις.

Με εκτίμηση.
Η οργανωτική επιτροπή
Δημοσίευση: Αυγούστου 24, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Loutraki Festival: Άλκηστις Πρωτοψάλτη - Η μαγικότερη στιγμή του καλοκαιριού!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator