Η κατάσταση έχει ξεφύγει! «Κατάληψη» της πλατείας Ελευθερίας και των παραλιών στο Κιάτο από αθίγγανους

0



-Οι φωτογραφίες… μιλούν από μόνες τους!

Από τον πρώην αντιδήμαρχο Σικυωνίων κ. Ν. Ζαχαρόπουλο αναφέρεται σε επιστολή του: «Αγαπητοί πολίτες του ιστορικού Δήμου Σικυωνίων και επισκέπτες της περιοχής, όπως προ ημερών αναγράφω σε κείμενό μου που δημοσιεύθηκε, διανύουμε τη χειρότερη περίοδο παρακμής του Δήμου μας σε όλα τα επίπεδα.

Η παρακμή αυτή, όπως έχω αναφερθεί κατ επανάληψη, έχει ονοματεπώνυμο και ταυτίζεται απόλυτα με τον επικεφαλής της Δημοτικής αρχής Σταματόπουλο και συνολικά σχεδόν τη Δημοτική αρχή του Δήμου Σικυωνίων.

Όσον αφορά τη πλατεία Ελευθερίας τα προβλήματα με την κατάληψή της από τους αθιγγάνους συνεχίζονται [συν. φωτογραφικό υλικό] και εδώ μιλάμε πλέον για την απόλυτη ξευτίλα του επικεφαλής και συνολικά της Δημοτικής αρχής. Άλλωστε ο ίδιος τους αποκαλεί ευρωπαίους πολίτες, που έχουν δικαίωμα φαίνεται από το αποτέλεσμα, να κάνουν ότι θέλουν.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, όπως έχουμε τονίσει, τη δημιουργία ανθυγιεινών καταστάσεων με επακόλουθο να έχουν απομακρυνθεί, εκτός από τους πολίτες, τα παιδιά με τους γονείς τους που τη χρησιμοποιούσαν για το παιχνίδι τους.

Από ότι φαίνεται το μόνο που απασχολεί τον επικεφαλής της Δημοτικής αρχής και συνολικά τη Δημοτική αρχή, που δείχνουν ανίκανοι να διοικήσουν ακόμα και το περίπτερο της πλατείας, είναι η παραμονή τους στην εξουσία του Δήμου με ότι αυτό συνεπάγεται.

-Αγαπητοί Συνδημότες το μόνο που μας μένει είναι να περιμένουμε να τελειώσει η ανύπαρκτη αυτή Δημοτική αρχή, σε όλα τα επίπεδα, τη θητεία της για να σταματήσει ο κατήφορος και η παρακμή του ιστορικού Δήμου Σικυωνίων».


ΣΣ. Είναι γεγονός ότι έχει γίνει κατάληψη από τους αθίγγανους τόσο στην πλατεία Ελευθερίας όσο και σε αρκετές παραλίες της περιοχής δημιουργώντας πολλά προβλήματα! Εντωμεταξύ οι κλοπές και οι ληστείες στο δήμο Σικυωνίων από αθίγγανους δεν έχουν τέλος. Φαίνεται ότι η κατάσταση έχει αρχίσει να ξεφεύγει με τους πολίτες να έχουν αρχίσει να ξεσηκώνονται!

-Τώρα αν ο δήμαρχος αποκαλεί Ευρωπαίους πολίτες τους αθίγγανους και η δημοτική αρχή δεν ασχολείται καθόλου μαζί τους …αυτό είναι πρόβλημα δικό τους! Να ξέρουν όμως ότι αυτή η στάση τους δεν περνάει απαρατήρητη στους δημότες του δήμου Σικυωνίων

-Κάντε κλικ στις παραπάνω φωτογραφίες για να είναι πιο ευδιάκριτες…

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Αυγούστου 08, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η κατάσταση έχει ξεφύγει! «Κατάληψη» της πλατείας Ελευθερίας και των παραλιών στο Κιάτο από αθίγγανους"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator