Η συνέντευξη του "υπάλληλου του ΚΤΕΟ" που εξελέγη Δήμαρχος Κορίνθου για τρίτη συνεχόμενη φορά (...και μάλλον πάει και για τέταρτη) - ΒΙΝΤΕΟ

0Για όλους και για όλα μίλησε ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέκος Πνευματικός στη σημερινή συνέντευξη τύπου. Δείτε την στα βίντεο του ekorinthos.grΔημοσίευση: Αυγούστου 04, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η συνέντευξη του "υπάλληλου του ΚΤΕΟ" που εξελέγη Δήμαρχος Κορίνθου για τρίτη συνεχόμενη φορά (...και μάλλον πάει και για τέταρτη) - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator