Έκκληση Μπίτζιου για τη χωματερή στο Χιλιομόδι

0ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
Επειδη έχει προκύψει τεράστιο πρόβλημα με την παράνομη χωματερή Χιλιομοδίου,καλούνται οι κάτοικοι σε συνάντηση-συζήτηση για τον τροπο που θα αντιμετωπίσουμε το τεράστιο αυτό πρόβλημα που είναι ταυτόχρονα πρόβλημα δημόσιας υγείας ,καλείστε σήμερα στις 8μ.μ κοντά στην είσοδο της παράνομης χωματερής για δημόσια συζήτηση.
Να είστε όλοι εκεί,η υγεία των παιδιών μας είναι πάνω απ'όλα.
Με εκτίμηση Δημήτριος Μπιτζιος.
Δημοσίευση: Αυγούστου 25, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έκκληση Μπίτζιου για τη χωματερή στο Χιλιομόδι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator