ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΑΡΑ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ «Η φεγγαράδα και η αποκατάσταση της αλήθειας»

0


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

«Η φεγγαράδα και η αποκατάσταση της αλήθειας»

Είναι σε όλους γνωστό ότι οι εκδηλώσεις της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου καθώς επίσης και το άνοιγμα των Αρχαιολογικών χώρων και Μουσείων της χώρας είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ του υπουργείου Πολιτισμού , που κάθε χρόνο τις διοργανώνει.

Καμία συμμετοχή δεν έχουν και δεν μπορούν να έχουν στον σχεδιασμό του υπουργείου οι δήμοι της χώρας και ο δήμος Κορινθίων φυσικά.

Φέτος για λόγους που γνωρίζει μόνο το Υπουργείο Πολιτισμού οι αρχαιολογικοί χώροι της Κορινθίας δεν άνοιξαν , ούτε διοργανώθηκαν εκδηλώσεις όπως τα προηγούμενα χρόνια.

Δεν ήταν λοιπόν στην διακριτική ευχέρεια του Δήμου Κορινθίων, να ανοίξει μόνος του τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Κορίνθου και να διοργανώσει εκδήλωση.

Ο δήμος Κορινθίων μέχρι τώρα έχει ανταποκριθεί στον απόλυτο βαθμό, όταν η Εφορία Αρχαιοτήτων Κορίνθου, του ζήτησε την συνδρομή του και θα το έκανε αν άνοιγε ο Αρχαιολογικός χώρος.

Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Ευχαριστώ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΑΡΑ
Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Και Τουρισμού
Δημοσίευση: Αυγούστου 24, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΑΡΑ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ «Η φεγγαράδα και η αποκατάσταση της αλήθειας»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator