Στην αντεπίθεση και με αποδείξεις ο Δήμος Κορινθίων: «Δε θα μας τρελάνει όλους ο κ.Νανόπουλος» - BINTEO

0Στο Δελτίο Τύπου της 4/8/2016 είχαμε αναφέρει σε απάντηση τοποθέτησης του Προέδρου του Επιμελητηρίου ότι ο Δήμος Κορινθίων είχε συμμετάσχει το 2010 με περίπτερο στην 2η Πανελλήνια Έκθεση Κορινθία 2010, όπως προκύπτει και από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου.

Παρά την απάντηση αυτή ο κ. Πρόεδρος θέλησε να μας τρελάνει όλους και την επομένη 5/8/2016 σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ και σε απάντηση δημοσιογράφων όχι μόνον αμφισβήτησε αλλά αρνήθηκε ότι ο Δήμος Κορινθίων είχε συμμετάσχει σε Έκθεση λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ποτέ δεν είχε παρουσία ο Δήμος Κορινθίων. Ποτέ. Να μας φέρει φωτογραφία αν υπάρχει . Γιατί δεν υπήρξε ποτέ.»
Μετά τις δηλώσεις του Δημάρχου στα ΜΜΕ στις 11/8/2016 που του επέδειξε το σχετικό χρηματικό ένταλμα πληρωμής, είμαστε υποχρεωμένοι σήμερα να δείξουμε στους Κορίνθιους:

Α)-Το υπ’ αριθμ. 770 χρηματικό ένταλμα ποσού 3.567 € με το οποίο ο Δήμος κατέβαλε στην Αναπτυξιακή του Επιμελητηρίου για τη συμμετοχή του Δήμου ως εκθέτης και για διαφημιστική καταχώρηση στον κατάλογο εκθετών.

Τι έχει να πεί για το ποσόν αυτό; Μήπως δεν το εισέπραξε ; Είναι μικρό το ποσόν; (Το υπέρμετρα υψηλό ποσόν μας αναγκάζει έκτοτε να μην συμμετέχουμε πάλι σε Έκθεση της Αναπτυξιακής του Επιμελητηρίου).

Β)-Παρουσιάζουμε σχετικές φωτογραφίες για του λόγου το αληθές.

Δεν θα μας τρελάνει όλους ο κ. Νανόπουλος.

(Α)- ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΝΤΑΛΜΑ

(Β)-ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ
Δημοσίευση: Αυγούστου 12, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στην αντεπίθεση και με αποδείξεις ο Δήμος Κορινθίων: «Δε θα μας τρελάνει όλους ο κ.Νανόπουλος» - BINTEO"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator