ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: «Εγώ μιλώ για γιορτές, οι άλλοι για σούβλισμα»

0


Επειδή ο κ Πνευματικός συνεχίζει την ανοησία του τσοπάνη όπως χαρακτήρισε τον εαυτό του και κατά συνέπεια  πρόβατα όσους τον ακολουθούν ως τσοπάνη  ,  μιλά για σούβλισμα κλπ απαντώ για όσους δεν κατάλαβαν .
Είπα το 2019 ( έτος δημοτικών εκλογών ) οι Κορίνθιοι (όλοι μαζί) θα γιορτάσουμε (ξανά όλοι χωρίς εξαιρέσεις) διπλό Πάσχα  ( το δεύτερο είναι οι εκλογές). Περιμένω τον τσοπάνη και τα πρόβατα ( όπως ο  ίδιος ο κ Πνευματικός χαρακτήρισε ) να γιορτάσουμε το δεύτερο Πάσχα ( τις εκλογές που είναι γιορτή της δημοκρατίας ). Για όποιον γνωρίζει  ελληνικά τα πράγματα είναι απλά και οι παρενθέσεις με τις ερμηνείες περιττεύουν  . Αν φοβάται κάτι ο κ Πνευματικός τον διαβεβαιώνω όπως και όλους τους Κορινθίους ότι εγώ σαν δήμαρχος δεν θα χρησιμοποιήσω ούτε την πολεοδομία ούτε καμιά άλλη υπηρεσία του δήμου εναντίον πολιτικών αντιπάλων. Μπορεί να ισχυριστεί ότι κάνει το ίδιο ?
Στο εξής δεν θα απαντώ σε ανάλογες δηλώσεις , θα συζητώ  εποικοδομητικά μόνο τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες του δήμου Κορινθίων και τις προτάσεις για τη λύση τους  .

Δημοσίευση: Αυγούστου 12, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: «Εγώ μιλώ για γιορτές, οι άλλοι για σούβλισμα»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator