ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ από Βαρώτσο: «Περιμένουμε ΜΕΓΑΛΟ σεισμό στην παρακάτω περιοχή»

0



Τι λέει η ομάδα του κορυφαίου έλληνα σεισμολόγου???
Η συγκεκριμένη καταγραφή της ομάδας, δημοσιεύτηκε μάλιστα…στην ιστοσελίδα της βάσης δεδομένων του Πανεπιστημίου Cornell , τακτική που ακολουθεί η ερευνητική ομάδα του κ. Βαρώτσου τα τελευταία χρόνια.

Προσεισμικά ηλεκτρικά σήματα και ηλεκτρομαγνητικές ανωμαλίες, που προφανώς και παραπέμπουν στο ενδεχόμενο ενός ισχυρού σεισμού στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας που περιλαμβάνει τον Κορινθιακό, τμήμα της Αττικής, της Χαλκίδας και της Στερεάς Ελλάδας, όπως κατέγραψε η ερευνητική ομάδα ΒΑΝ του καθηγητή Φυσικής Παναγιώτη Βαρώτσου και των συνεργατών του.

«Οι ηλεκτρομαγνητικές ανωμαλίες καταγράφηκαν από τον σταθμό έρευνας που έχει εγκαταστήσει η ομάδα ΒΑΝ στον σταθμό της Κερατέας .

Παρακολουθούμε έντονα την ευρύτερη περιοχή, με μεγάλη προσοχή, καθώς η ομάδα ΒΑΝ μέχρι σήμερα έχει επιβεβαιωθεί σε όλες σχεδόν τις αναφορές της…»…

vip-news.gr
Δημοσίευση: Αυγούστου 30, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ από Βαρώτσο: «Περιμένουμε ΜΕΓΑΛΟ σεισμό στην παρακάτω περιοχή»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator