Πνευματικός σε Νανόπουλο - «Δηλαδή έχετε για σούβλισμα τον Δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής μας κύριε Νανόπουλε;»

0Μετά την απίστευτη δήλωση του κ. Νανόπουλου για τον εορτασμό δύο Πάσχα το 2019 περιμένοντας ο ίδιος τον τσοπάνη και τα πρόβατα που τον ακολουθούν για το δεύτερο Πάσχα η Δημοτική Αρχή του Δήμου Κορινθίων δηλώνει:

«Δηλαδή μας έχετε για σούβλισμα κύριε Νανόπουλε; τον Δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής μας !!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. 
Να δούμε που θα σταματήσει ο κατήφορός σας. Να γνωρίζετε όμως ότι οι ΚΟΡΙΝΘΙΟΙ έχουν και μνήμη και κρίση».
Δημοσίευση: Αυγούστου 12, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πνευματικός σε Νανόπουλο - «Δηλαδή έχετε για σούβλισμα τον Δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής μας κύριε Νανόπουλε;»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator