ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε διαδικτυακή ανάρτηση του κ. Λεωνίδα Στεργιόπουλου Δημοτικού Συμβούλου & Γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ του Δήμου Βέλου-Βόχας

0



Σχετικά με την διαδικτυακή ανάρτηση του κ. Λεωνίδα Στεργιόπουλου Δημοτικού Συμβούλου & Γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ του Δήμου Βέλου-Βόχας στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο οποίος καταφέρεται για γκάφες εναντίον του Προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Δήμου Κορινθίων αναφέρουμε τα εξής:

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Γιάννης Τσάκωνας κύριε Στεργιόπουλε δεν είναι νεόκοπο πολιτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας κάτι που προφανώς αγνοείτε. Έχει υπάρξει μέλος της Νέας Δημοκρατίας από την νεαρή του ηλικία αλλά και μέλος σε κομματικά όργανα και υποστηρίζει διαχρονικά τις ίδιες απόψεις και ιδέες. Προφανώς η εκλογή του στην θέση του Προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης με 58% μεταξύ τριών (3) υποψηφιοτήτων αποδεικνύει ότι δεν προσπαθεί να φανεί αντάξιος και να προβληθεί μέσω των άρθρων του αλλά προσπαθεί να αναδείξει τα ψέματα του κόμματος του οποίου εκπροσωπείτε εσείς στο Δήμο Βέλου-Βόχας.

Σχετικά με τις διαφωνίες και τις επισημάνσεις σας περί μειώσεων στους μισθούς, σας θυμίζουμε ότι το πρώτο μνημόνιο του 2010 από το οποίο προήλθαν οι πρώτες μειώσεις που επικαλείσθε, η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ουδέποτε το υπέγραψε. Όσον αφορά την είσοδο της Χώρας μας στα μνημόνια του ΔΝΤ νομίζουμε ότι όλοι σήμερα γνωρίζουν ποιος ευθύνεται. Δυστυχώς εσείς ως όψιμος οπαδός του ΠΑΣΟΚ γνωρίζετε πολύ καλά ή προσπαθείτε να ξεχάσετε τα ονόματα του Γιώργου Παπανδρέου και Γεωργίου – Πρόεδρου της ΕΛΣΤΑΤ.

Ως πρώιμος οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ μετά την σχετική μεταγραφή σας σε αυτό έχετε ξεχάσει ότι ο σημερινός Πρωθυπουργός που χειροκροτείτε ακόμα, πούλησε ένα ωραίο παραμύθι για κατάργηση των μνημονίων με ένα άρθρο και ένα νόμο, τελικά υπέγραψε νέο μνημόνιο. Έλεγε θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ από το 2015 και τελικά θα πληρώσουμε και για το 2016. Έταζε ότι μισθοί και συντάξεις δεν θα πειραχθούν και τελικά μειώθηκαν ξανά. Κατάφερε να αυξήσει τον ΦΠΑ, να βάλει φόρους στην σταθερή και κινητή τηλεφωνία, να αυξήσει τον φόρο καυσίμων, έβαλε φόρο στην τηλεόραση, αύξησε τις ασφαλιστικές εισφορές, τα εισοδήματα από ενοίκια, αύξησε τα τέλη ταξινόμησης αυτοκινήτων, έβαλε φόρο στον καφέ, στα τσιγάρα και στην μπύρα και δυστυχώς συνεχίζει ακόμα και σήμερα.

Κύριε Στεργιόπουλε, αντιλαμβανόμαστε την πίεση την οποία νιώθετε από τα ψέματα του αρχηγού σας και του κόμματος το οποίο εκπροσωπείτε όμως σας εγκαλούμε για τις εκφράσεις σας του τύπου «γκάφες».

Σας πληροφορούμε ότι οι «γκάφες» για εσάς είναι οι μεγάλες αλήθειες για εμάς. Ο Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης τα μέλη και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και ο αρχηγός μας Κυριάκος Μητσοτάκης μιλούν μόνο με αλήθειες που δυστυχώς όπως φάνηκε αλλά και όπως λέει και ο λαός μας «τσακίζουν κόκκαλα».

Εκ του Γραφείου Τύπου
Της Τοπικής Οργάνωσης
Δημοσίευση: Αυγούστου 04, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε διαδικτυακή ανάρτηση του κ. Λεωνίδα Στεργιόπουλου Δημοτικού Συμβούλου & Γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ του Δήμου Βέλου-Βόχας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator