Απάντηση Βασίλη Νανόπουλου στο Δήμο Κορινθίων

0


Συγχαρητήρια στους αρμόδιους του Δήμου Κορινθίων οι οποίοι αφού κατηγορούσαν ψευδώς ότι ποτέ το Επιμελητήριο δεν υπέβαλε σχετικό αίτημα, μετά από μήνες παραδέχθηκαν επιτέλους σήμερα με το δελτίο τύπου τους, ότι πράγματι το Επιμελητήριο υπέβαλε την 6 Μαΐου 2016 επίσημο αίτημα παραχώρησης του χώρου του Φλοίσβου από το Λιμενικό Ταμείο για την πραγματοποίηση της έκθεσης το 2016.

Έστω και αργά αποφάσισαν να αποδεχθούν την αλήθεια.

Συγχαρητήρια. Ελπίζω στις επόμενες ενέργειες τους, οι οποίες δυστυχώς ρυθμίζουν τη ζωή των Κορινθίων, να αποκτήσουν τη δυνατότητα να βλέπουν την πραγματικότητα έγκαιρα.

Εμείς τους αφήνουμε στο μικρόκοσμο τους για το θέμα της έκθεσης και προχωράμε χωρίς αυτούς. Οι Κορίνθιοι έχουν πλέον καταλάβει ποιοί είναι οι "ψεύτες" και οι "παραμυθατζήδες". Για να μην ταλαιπωρούμε τους Κορινθίους με δελτία τύπου προτείνω στο εξής να δίνουμε με τον κ Πνευματικό κοινές συνεντεύξεις τύπου για κάθε θέμα σημαντικό και η αρχή ας είναι το θέμα της έκθεσης . Μέχρι τότε συνιστώ σε όλους τους δημότες να αναζητούν και τις δυο απόψεις για να κρίνουν και να σχηματίσουν γνώμη – πολλά ΜΜΕ ή blogs δημοσιεύουν αποκλειστικά την άποψη του κ. Πνευματικού και ποτέ τη δική μας.
Δημοσίευση: Αυγούστου 04, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απάντηση Βασίλη Νανόπουλου στο Δήμο Κορινθίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator