ΚΟΡΙΝΘΙΑ: ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

0Μήνες έχουν να σκάσουν μύτη οι 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της Κορινθίας. Μπορεί να το έχουν ρίξει σε διακοπές ή μπορεί να έλυσαν όλα τα προβλήματα της Κορινθίας και είπαν να κάνουν μία στάση λόγω καύσωνα να ξεκουραστούν οι άνθρωποι.
Ποτέ στο παρελθόν η Κορινθία δεν είχε τόσο μεγάλο έλλειμα πολιτικού προσωπικού και ποτέ δεν υπήρξε τόσο απροστάτευτη όπως επί των ημερών των κκ. Τσόγκα, Ψυχογιού και της βουλεύτριας κας. Θελερίτη.
Απλά δεν υπάρχουν σε κανένα θέμα και σε κανένα πρόβλημα.
Με τι ασχολούνται ο Θεός και η ψυχή τους.
Για να πούμε την μαύρη αλήθεια τον κ.Τσόγκα τον βλέπουμε που και που σε καμία εκδήλωση. Οι άλλοι είναι εξαφανισμένοι!

Δημοσίευση: Αυγούστου 12, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΙΑ: ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator