Κοντονής: «Δεν ξεκινά κανένα πρωτάθλημα»

0


  
Έντονη φημολογία ήθελε το πρωτάθλημα, να ξεκινούσε στις 10-11 Σεπτεμβρίου, όμως αυτό δεν φαίνεται να ισχύει. Αντιθέτως είναι πιθανή νέα αναβολή, αν δεν αλλάξει δραστικά στάση η ΕΠΟ.

Ο υπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, στράφηκε εκ νέου, ενάντια στην διοίκηση της ΕΠΟ. Η στάση του υπουργείου σχετίζεται με τις σημερινές εξελίξεις. Πρώτα η ματαίωση της πρωινής συνάντησης για τη διαιτησία. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έγινε η αλλαγή, αλλά και η παραμονή των υπόδικων παραγόντων της ΕΠΟ στο Δ.Σ.

Η θέση του υπουργείου είναι η εξής:

«Οι έκπτωτοι συνεχίζουν να προκαλούν τη νομιμότητα και τη συνταγματική τάξη. Με δολιχοδρομίες και εκ νέου παρανομίες, όχι μόνο δεν μπορεί να αρθεί η απόφαση απαγόρευσης διεξαγωγής των ποδοσφαιρικών αγώνων, αλλά επιβάλλεται η περαιτέρω χρονική επέκταση».
Δημοσίευση: Αυγούστου 30, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κοντονής: «Δεν ξεκινά κανένα πρωτάθλημα»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator