Τηλεοπτικές άδειες: Ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικο-επιχειρηματικά σκάνδαλα

0Πολύ σοβαρό θέμα με το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες. Δεν είναι ότι πέταξαν έξω τον Βρυώνη γιατί κατέθεσε εγγυητική 35 ημερών από το Χονγκ Κονγκ. Ούτε ότι ο Καλογρίτσας κατέθεσε εκπρόθεσμα την εγγυητική αλλά με άνωθεν εντολή έμεινε ανοικτό το πρωτόκολλο.

Είναι αυτή η υπόθεση με τον δικηγόρο Γιάννη Μαντζουράνη. Ο Σκάι βγήκε και τον κατήγγειλε ότι αν και συνήγορος του δημοσίου στο Συμβούλιο της Επικρατείας (πρόσφατα ήταν εκεί για τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι καναλάρχες) ταυτόχρονα υπήρξε και δικηγόρος του Βαγγέλη Μαρινάκη που συμμετέχει στο διαγωνισμό.

Αλλά και σύμφωνα με την τηλεόραση του Alpha, ο κύριος Μαντζουράνης ήταν ο νομικός εκπρόσωπος του Βαγγέλη Μαρινάκη στην αίτηση εξαίρεσης κατά του εισαγγελέα Σταμάτη Δασκαλόπουλου που έχει το φάκελο της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο και η οποία ήταν να εκδικαστεί στα μέσα Ιουλίου.

Ο κύριος Μαντζουράνης, μάλιστα, εκπροσωπώντας το δημόσιο στη διαδικασία του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, εμφανίστηκε το απόγευμα στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας υπερασπιζόμενος, επί της ουσίας, τον Καλογρίτσα στην εκπρόθεσμη κατάθεση της εγγυητικής επιστολής των 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο γνωστός δικηγόρος λοιπόν απάντησε στα δημοσιεύματα που τον έφεραν να είναι συνήγορος του Μαρινάκη και τι είπε; Ότι είναι συνήγορος του… Κοντομηνά και ότι αυτό δεν είναι κώλυμα.

Λέει χαρακτηριστικά: «Ουδέποτε υπήρξα, ούτε είμαι δικηγόρος του Βαγγέλη Μαρινάκη. Σε καμία υπόθεση. Είμαι δικηγόρος του Θόδωρου Κουρίδη, δικηγόρου της ΕΠΟ, συγκατηγορούμενου του Μαρινάκη. Τουναντίον είμαι δικηγόρος του Δημήτρη Κοντομηνά, τόσο στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, όσο και στην υπόθεση για φοροδιαφυγή. Αυτή η ιδιότητα δεν δημιουργεί κώλυμα να είμαι δικηγόρος του Δημοσίου και δεν με εμπόδισε να ασκήσω τα καθήκοντά μου».

Δηλαδή τι σημαίνει αυτό; Ότι μπορεί ο δικηγόρος που υπερασπίζεται το Δημόσιο για τις άδειες να είναι και δικηγόρος ενός εκ των διεκδικητών οι περισσότερων του ενός ασχέτως αν είναι ο Μαρινάκης ή ο Κοντομηνάς;

Άραγε δεν δημιουργούνται ερωτηματικά όταν ο Μαντζουράνης υπερασπίζεται στην ουσία τον Καλογρίτσα και την εκπρόθεσμη κατάθεση της εγγυητικής;

Δεν δημιουργούνται υπόνοιες ότι ο διαγωνισμός είναι στημένος; Και την ίδια ώρα ο παπατζής να απειλεί τη ΝΔ και να της επιτίθεται ζητώντας να συναινέσει στο έγκλημα;

Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα πάρει άδεια. Ας κάνουν ό,τι γουστάρουν οι καναλάρχες. Όμως, από το πρωί ξεκίνησε ίσως ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικο-επιχειρηματικά σκάνδαλα...

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Αυγούστου 30, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τηλεοπτικές άδειες: Ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικο-επιχειρηματικά σκάνδαλα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator