Αντιεξουσιαστές πέταξαν κόκκινη μπογιά στο Δημαρχείο της Αθήνας

0Μπουκάλια με κόκκινα μπογιά πέταξαν αντιεξουσιαστές στο Δημαρχείο της Αθήνας, κατά τη διάρκεια πορείας με αφορμή την επίθεση εναντίον κατάληψης όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες.

Την πορεία είχε καλέσει η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας «σαν μια πρώτη μαζική απάντηση στη φασιστική επίθεση», όπως σημειωνόταν χαρακτηριστικά στο κάλεσμα.

Μάλιστα, στην αφίσα για την πορεία, στοχοποιούνται ως «ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης» οι Μπουτάρης, Άνθιμος, Καμίνης και Τόσκας.

Μετά τη ρίψη μπουκαλιών με μπογιά, η πορεία συνεχίστηκε με κατεύθυνση το Μοναστηράκι.

Δημοσίευση: Αυγούστου 30, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αντιεξουσιαστές πέταξαν κόκκινη μπογιά στο Δημαρχείο της Αθήνας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator