Δρόμος Φωκιανός-Κυπαρίσσι / Τεραστίου ύψους πρόστιμο στην ΣΧΣ ΑΤΕΕ...

0


Δρόμος Φωκιανός-Κυπαρίσσι / Τεραστίου ύψους πρόστιμο στην ΣΧΣ ΑΤΕΕ...

Την "κατέστρεψε την εταιρεία" η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας και το αρμόδιο Τμήμα Περιβάλλοντος...,12.000 € για τα 150.000-220.000 κυβικά μέτρα μπάζα στην ακτογραμμή και σε πέντε μισγάγγειες (ρέματα) στις χωματερές Δ1-Δ10...


Αναπτυξιακό πρόγραμμα Περιφέρειας Πελοποννήσου:  0,055-0,08 € το κόστος ανά κυβικό μέτρο Α.Ε.Κ.Κ. όταν πετάς τα μπάζα στην ακτογραμμή και σε ρέματα αντί να ανακτάς το μεγαλύτερο μέρος τους ή να τα παραδίδεις στα συλλογικά συστήματα εναλλακτικής διαχείρισης !!
Δημοσίευση: Αυγούστου 30, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δρόμος Φωκιανός-Κυπαρίσσι / Τεραστίου ύψους πρόστιμο στην ΣΧΣ ΑΤΕΕ..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΝΩΜΕΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator