Δημήτρης Μπίτζιος: «Αν χρειαστεί θα συγκρουστούμε και με μετεωρίτη» !!!

0Πείτε σε εκείνον τον στρουμπουλό με την αλογοουρά ότι κοπρίτης είναι αυτός που κάνει ότι δουλεύει και είναι όλη μέρα στο φβ και πληρώνεται με δημόσιο χρήμα από τους φορολογούμενους πολίτες, εμείς εδώ παράγουμε έργο για τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε ακόμα κι αν χρειαστεί να συγκρουστούμε και με μετεωρίτη. ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΟΠΡΙΤΗ;;;

Δημήτρης Μπίτζιος
Δημοσίευση: Αυγούστου 14, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δημήτρης Μπίτζιος: «Αν χρειαστεί θα συγκρουστούμε και με μετεωρίτη» !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator