ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:12 χρόνια παραμένει κλειστός ο Φάκελος του σκανδάλου των “Olympic Games” 2004

0



Ιδού οι υπεύθυνοι!

Μιας και διανύουμε τους Olympic Games του Ρίο δεν μπορεί παρά να σκεφτεί κανείς, να… αναπολήσει, τους Olympic Games των Αθηνών του 2004. Αλήθεια, μιας και έχουμε πλειάδα εξεταστικών επιτροπών, στις οποίες οι εκπρόσωποι του «συνταγματικού τόξου» συνωστίζονται για να αθωώσουν τα πάσης φύσεως λαμόγια, μήπως είναι καιρός να μάθουμε για το μεγάλο φαγοπότι του 2004;

Μήπως είναι ώρα να δημιουργηθεί μία εξεταστική επιτροπή για την μεγάλη σπατάλη του 2004, που αποτελεί ένα από τα κομβικά σημεία που οδήγησαν στην κατάρρευση της Ελληνικής Οικονομίας;

Θυμίζουμε: Αν και στον φάκελο διεκδίκησης ο προϋπολογισμός της διοργάνωσης ήταν 7,741 δισ. ευρώ, το κόστος τελικά εκτινάχθηκε στα ύψη. Ωστόσο, ακόμα και σήμερα το κόστος αποτελεί γρίφο που προσεγγίζεται μόνο με εκτιμήσεις, προερχόμενες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίες κινούνται ανάμεσα στα 11 και τα 30 δισ. ευρώ. Για παράδειγμα, σύμφωνα με τον διεθνή οίκο αξιολόγησης Standard and Poor’s, το κόστος αυτό κυμαίνεται κοντά στα 30 δισ. ευρώ. Δύο ανώτατοι δικαστικοί, οι κ.κ. Κουκουλάκης και Παρασκευόπουλος, σε έκθεση που συνέταξαν ως μέλη της ελεγκτικής επιτροπής του “Αθήνα 2004” επισήμαναν σοβαρότατες παρατυπίες με απευθείας αναθέσεις και υπερτιμολογήσεις. Η κυβέρνηση Καραμανλή, με ειδική τροπολογία έπαυσε τους δύο αυτούς δικαστικούς από την τριμελή επιτροπή πριν φτάσει το πόρισμα επισήμως στα χέρια της. Έτσι η έκθεσή τους θεωρήθηκε τυπικά άκυρη και τα όσα κατήγγειλαν δεν διερευνήθηκαν ποτέ.

Μάλλον, όμως, μία τέτοια εξεταστική δεν πρόκειται να γίνει ποτέ ή αν γίνει θα καταντήσει παρωδία, με αποκλεισμό και φίμωση της μόνης πολιτικής δύναμης που εκπροσωπεί τους Έλληνες, την Χρυσή Αυγή.

Δείτε το γιατί:


Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη με Λιάνα Κανέλλη


Με Βενιζέλο


Με Βουγλαράκη – Ντόρα Μπακογιάννη σε συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας επί Κωνσταντίνου Μητσοτάκη


Με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή τον… Playstation


Με Αλέξη Τσίπρα


Στην… μάχη κατά της διαπλοκής

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο.ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Δημοσίευση: Αυγούστου 14, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:12 χρόνια παραμένει κλειστός ο Φάκελος του σκανδάλου των “Olympic Games” 2004"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator