Τ. Πιέτρης: "Κύριε Δήμαρχε έχετε χάσει την μάχη της καθημερινότητας" - ΒΙΝΤΕΟ

0



Στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Κόρινθος 2014-2019 Τιμολέων Πιέτρης, πραγματοποίησε παρέμβαση για τα προβλήματα της καθημερινότητας. Ο κος Πιέτρης ανέφερε:

"Κύριε Δήμαρχε,

διοικείτε το μεγαλύτερο Δήμο του Νομού Κορινθίας απο το 2006, δημαρχοκεντρικά και έχοντας χάσει την μάχη της καθημερινότητας.

Μέχρι σήμερα δεν έχετε υλοποιήσει ένα αξιόπιστο πλάνο διοίκησης και αξιολόγησης του έργου που παράγουν οι δημοτικές υπηρεσίες. Αυτήν την στιγμή, δεν γνωρίζουμε που υπάρχει πλεονάζων προσωπικό, που παρατηρούνται ελλείψεις και αν αξιολογείται το έργο των στελεχών του Δήμου ώστε να υπάρχει καλή επικοινωνία μεταξύ των δημοτικών υπηρεσιών.

Τα ανωτέρω σας τα αναφέρω γιατί ο Δήμος έχει χάσει το φιλικό και εξυπηρετικό του πρόσωπο απέναντι στους δημότες, αδυνατώντας να ιεραρχήσει, να αξιολογήσει και να επιλύσει τα απλά προβλήματα της καθημερινότητας.

Οι τομείς της καθαριότητας, του πρασίνου, του οδικού δικτύου και των απορριμμάτων, είναι η πρώτη εικόνα ενός ελκυστικού και όμορφου Δήμου.

Κύριε Δήμαρχε, η μάχη της καθημερινότητας έχει χαθεί απο την στιγμή που συγκεντρώνονται όλες οι εξουσίες στο γραφείο του Δημάρχου (δεν μπορεί για μια λάμπα, μια λακκούβα, έναν κάδο, να ασχολείται ο Δήμαρχος για να επιλυθεί άμεσα), μη επιτρέποντας σε Αντιδημάρχους και Πρόεδρους Κοινοτήτων, να ανταποκριθούν στο έργο τους.

Προσωπικά βρισκόμενος στα αντιπολιτευτικά μου καθήκοντα εδώ και έναν χρόνο, δεν έχω μείνει στην στείρα αντιπολίτευση και στην διαμάχη σε προσωπικό επίπεδο με κανέναν σας, έχοντας καταθέσει 15 πρότασεις και 25 αιτήματα δημοτών, η πλειοψηφία των οποίων δεν έχει υλοποιηθεί.

Ολοκληρώνοντας την παρέμβαση μου σας ζητώ να δώσετε περισσότερες αρμοδιότητες τόσο στους Αντιδημάρχους όσο και στους Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων, ώστε να μπορούν να συνεργάζονται μεταξύ τους, με τις Δημοτικές Υπηρεσίες & Δημοτικές Παρατάξεις και ενωμένοι να εξασφαλίσουμε έναν οργανωτικό και άμεσο στην επίλυση των προβλημάτων Δήμο."

Το βίντεο της παρέμβασης:

Δημοσίευση: Αυγούστου 22, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τ. Πιέτρης: "Κύριε Δήμαρχε έχετε χάσει την μάχη της καθημερινότητας" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator