Ηρωική μορφή της Αντίστασης ο Βασίλης Καρράς

0



Παλλαικό Κίνημα ενάντια στην Φορολογική χούντα συνεπήρε και το Αιτωλικό Μεσολογγίου

Toυς Ελεύθερους Πολιορκημένους Αγωνιστές κατοίκους του Αιτωλικού Μεσολογγίου έβαλαν στο στόχαστρο οι άνδρες του Αλεξιάδη. Στην διάρκεια συναυλίας του Βασίλη Καρρά βρήκαν λέει ότι δεν είχαν κοπεί 12 αποδείξεις!

Και πότε έγινε αυτό; Μετά τις 3 τα ξημερώματα γιατί ως τότε βρισκόντουσαν εκεί οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ.

Οταν έφυγαν κάποιος συριζαίος σπιούνος τούς ενημέρωσε ότι σταμάτησαν να κόβονται αποδείξεις και επέστρεψαν για να ελέγξουν και να βάλουν λουκέτο στην επιχείρηση.

Οι ελεγκτές επέστρεψαν στο χώρο και διαπίστωσαν ότι υπήρχαν 12 τραπέζια στα οποία δεν είχε κοπεί καμία απόδειξη με τον λόγαριασμό για κάθε τραπέζι από τα 12 να υπολογίζεται σε περίπου 1.000 ευρώ

Επειδή το ποσόν για το οποίο δεν κόπηκαν αποδείξεις υπολογίζεται σε περίπου 12.000 ευρώ η παράβαση υπάγεται στη διάταξη εκείνη του νόμου που προβλέπει λουκέτο στην επιχείρηση.

Αυτό όμως θα γίνει μετά από 20 ημέρες, στη διάρκεια των οποίων, ο επιχειρηματίας μπορεί να υποβάλει τις ενστάσεις του.

Εξετάζεται και η σύμβαση του επιχειρηματία με τον τραγουδιστή.

Οι αγωνιστές κάτοικοι και ο ηρωικός διοργανωτής της συναυλίας πολύ σωστά σταμάτησαν να κόβουν αποδείξεις μπουχτισμένοι από το αίμα που έχουν δώσει στο φαύλο και διεφθαρμένο κράτος. Οι αγωνιστές κάτοικοι γνωρίζουν πολύ καλά πως η πτώση της φορολογικής χούντας περνάει μέσα από την μη πληρωμή των οφειλών στο φαύλο δημόσιο.

Μόνο έτσι δεν θα έχει χρήματα για να ταίζει τους κηφήνες δημοσίους υπαλλήλους. Το μη κόψιμο αποδείξεων ήτο μια πράξη αντίστασης που τιμά τόσο τους διοργανωτές όσο και τον ηρωικό Βασίλη Καρρά.

Δημοσίευση: Αυγούστου 09, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ηρωική μορφή της Αντίστασης ο Βασίλης Καρράς"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator