Ολυμπία Οδός: Λίγες μέρες ακόμα για την κορδέλα στο Κόρινθος-Κιάτο

0Μερικές ακόμα μέρες θα χρειαστούν για την τέλεση των εγκαινίων του τμήματος Κόρινθος-Κιάτο στην Ολυμπία Οδό. Σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος του Υπουργείου Υποδομών, από την ερχόμενη Δευτέρα, θα μάθουμε την ημερομηνία της περιβόητης "κορδέλας".

Αυτές τις μέρες και όπως είθισται κάθε χρόνο την εβδομάδα της "Παναγίας" τα εργοτάξια είναι κλειστά και έτσι οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν και πάλι από τις 29 Αυγούστου.

Θα πρέπει βέβαια να σημειώσουμε πως πρακτικά το οδικό τμήμα έχει ήδη δοθεί στην κυκλοφορία, αλλά υπάρχουν μερικές ελλείψεις που θα ολοκληρωθούν τις επόμενες μέρες.

Τα έργα αναμένεται να ενταθούν ακόμα περισσότερο από τις αρχές Σεπτεμβρίου και με δεδομένη τη συμφωνία να έχουμε λειτουργική Ολυμπία Οδό μέχρι τον Μάρτιο του 2017 και πλήρη δρόμο μέχρι τον Αύγουστο του 2017.

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε μπαράζ αποφάσεων για πληρωμή δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ από το Υπουργείο, προκειμένου ο στόχος να εκπληρωθεί και να μην υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις.

Νίκος Καραγιάννης-ypodomes.com
Δημοσίευση: Αυγούστου 25, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ολυμπία Οδός: Λίγες μέρες ακόμα για την κορδέλα στο Κόρινθος-Κιάτο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator