«Υπουλο» χαράτσι 3,6% στα επιδόματα τριτέκνων, πολυτέκνων

0



Δυσάρεστη έκπληξη σε χιλιάδες τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες επιφύλαξε πρόσφατα ο ΟΓΑ!

Βασιζόμενος σε κάποια νομοθετική ρύθμιση που φαίνεται ότι «πέρασε» στα «μουλωχτά» από τη Βουλή, ο Οργανισμός επέβαλε «χαράτσι» 3,6% υπό τη μορφή τέλους χαρτοσήμου στα ποσά των ειδικών επιδομάτων που κατέβαλε τον Ιούλιο στις τρίτεκνες και τις πολύτεκνες οικογένειες!

Εν κρυπτώ

Με βάση τους νόμους που είναι γνωστοί αυτή τη στιγμή (ν. 4093/2012 και 4252/2014) τα επιδόματα αυτά απαλλάσσονται από κάθε φόρο, τέλος, εισφορά ή κράτηση υπέρ του Δημοσίου. Φαίνεται, όμως, ότι μέσα στα πολυνομοσχέδια που ψήφισε τους τελευταίους μήνες η κυβέρνηση, η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών «πέρασε», χωρίς να γίνει αντιληπτή, διάταξη με την οποία προβλέπεται η επιβολή τέλους χαρτοσήμου 3,6% στα ειδικά επιδόματα τριτέκνων και πολυτέκνων οικογενειών!

eleftherostypos.gr
Δημοσίευση: Αυγούστου 21, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Υπουλο» χαράτσι 3,6% στα επιδόματα τριτέκνων, πολυτέκνων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator