Ναυτικός Όμιλος Άσσου: ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2016 – ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

0Ο Ναυτικός Όμιλος Άσσου διοργανώνει το Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Αυγούστου 2016 τους Διασυλλογικούς Αγώνες «ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2016» υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Οι διαγωνιζόμενες κατηγορίες είναι OPTIMIST – LASER RADIAL - LASER 4,7. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στη θαλάσσια περιοχή του Κάτω Άσσου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλ. 2741088474 & 6943484237.

Δηλώσεις συμμετοχών στο fax 2741088474 ή στο email noassouinfo@gmail.com

Η απονομή των επάθλων στους νικητές θα γίνει την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016, μετά την λήξη των αγώνων (και ώρα 15.00) στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Άσσου.

Για τους επισκέπτες και θεατές των αγώνων θα υπάρξουν διευκολύνσεις και φιλοξενία.
Δημοσίευση: Αυγούστου 22, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ναυτικός Όμιλος Άσσου: ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2016 – ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator