Ο Δήμος Σικυωνίων συμμετέχει στη 14η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών

0



Ο Δήμος Σικυωνίων και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου (ΚΟ.Δ.Ε.ΔΗ.Σ.) σας προσκαλούν την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016 και ώρα 7 μμ στην πλατεία Ελευθερίας, για να υποδεχτούμε όλοι μαζί τη φλόγα της αγάπης συμμετέχοντας στην 14η λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοτών που διοργανώνει και φέτος η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.)

Η τελετή αφής της φλόγας θα γίνει στην Πάτρα στις 26 Αυγούστου και στη συνέχεια η φλόγα θα διασχίσει όλη την Ελλάδα μεταφέροντας το μήνυμα της αλληλεγγύης και της εθελοντικής προσφοράς αίματος.

Οι λαμπαδηδρόμοι του Δήμου Σικυωνίων θα παραλάβουν τη φλόγα στις 6:30 το απόγευμα της Κυριακής στον Πευκιά Κάτω Διμηνιού και εν συνεχεία, μέσω της παραλιακής οδού, θα την μεταφέρουν στην πλατεία Ελευθερίας όπου θα γίνει η κεντρική εκδήλωση. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έχουν προγραμματιστεί ομιλίες για την αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας, θα βραβευτούν οι εθελοντές αιμοδότες του δήμου με μεγάλη συμμετοχή σε αιμοδοσίες και θα ακολουθήσει χορευτικό πρόγραμμα.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ως λαμπαδηδρόμοι μπορούν να επικοινωνούν έως το Σάββατο 27 Αυγούστου με το τηλ. 6974051822 (κα Σπούλου).

Ας μην ξεχνάμε: «Η εθελοντική αιμοδοσία σώζει ζωές».
Δημοσίευση: Αυγούστου 24, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Δήμος Σικυωνίων συμμετέχει στη 14η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator