Ziria Music Festival 2016: VALINA & NEFELI

0



Από μια άποψη το φετινό Ziria θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το φεστιβάλ της νέας γενιάς
και υπό αυτό το πρίσμα δε θα μπορούσαμε να μην φιλοξενήσουμε τις Valina & Nefeli,
ένα από τα πιο ταλαντούχα νέα σχήματα.

Η Βαλίνα και η Νεφέλη παίζουν μαζί από το 2010. Τον Οκτώβρη του 2012 πήραν το 1ο Βραβείο στο 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Τραγουδιού Στερεάς Ελλάδας, με το τραγούδι τους "I won't suffer anymore"

Έχουν εμφανιστεί σε πολλά στέκια της Αθήνας και της επαρχίας (Double Trouble, K44, After Dark, Αλάβαστρον, Γαία Θεσσαλονίκη, Warehouse Βόλος, Τόπος Τεχνών Χώρα, κ.ά), είτε με δικό τους πλήρες πρόγραμμα , είτε ως opening act σε μεγάλα ονόματα του χώρου , όπως Blues Wire και Δημ. Πουλικάκος. Επίσης συμμετείχαν στην Ευρωπαική Μέρα Γιορτής της Μουσικής στην Αθήνα (Σύνταγμα 2013) και στο Βόλο (2013-2014). Πρόσφατα έπαιξαν στο 6ο Ζήρεια Φέστιβαλ.

Παλιές (!) γνώριμες του φεστιβάλ, καθώς το 2014 μας έδειξαν λίγο από το ταλέντο τους
και κέρδισαν το θαυμασμό μας.
Εγκάρδιο το χειροκρότημα, καθώς στα πρόσωπα όλων των ακροατών διακρινόταν ο θαυμασμός που μεγάλωνε όταν σκεφτόμαστε τις ηλικίες των κοριτσιών (η Νεφέλη πήγαινε ακόμη στο σχολείο!)

Σήμερα το σχήμα Valina & Nefeli αποτελείται από:
Βαλίνα Κωνσταντίνου ( Φωνή ,Κιθάρες ηλεκτρική & ακουστική, Πλήκτρα)
Νεφέλη Κωνσταντίνου ( Τύμπανα, Φωνή, Πλήκτρα).
Βαγγέλης Χάνος: μπάσο (Σπυριδούλα)
Παλιότερα στις live εμφανίσεις τις συνόδευε στο μπάσο ο εξαιρετικός Κώστας Νιχωρίτης.

Στην τρέχουσα περίοδο (Σεπτ. 2014) έχουν τελειώσει την ηχογράφηση του EP τους με τίτλο "By My Side" και ηχογραφούν νέα τους τραγούδια.

Παίζουν Classic rock και Bllues-rock με αρκετά στοιχεία soul.
Oι επιρροές τους είναι από Jimi Hendrix, Aretha Franklin, Etta James, Bad Company, Red Hot Chili Peppers, Led Zeppelin, Adele Classic Rock, Soul- Funk, Blues

Φέτος, πιο ώριμες θα παίξουν αρκετό από το υλικό που θα αποτελέσει τον κορμό του πρώτου τους άλμπουμ που αναμένουμε την επόμενη χρονιά!

Facebook page: https://www.facebook.com/Valina-Nefeli-300408513336384/

Χαρείτε τις στα ακόλουθα video:

VALINA NEFELI | By my side από τον πρόσφατο διαγωνισμό "YourBand@ERT" όπου βεβαίως, ξεχώρισαν!

VALINA & NEFELI - Hey Joe (cover)

ΠΗΓΗ: ziriafestival.gr
Δημοσίευση: Ιουλίου 17, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ziria Music Festival 2016: VALINA & NEFELI"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator