Λουκέτο και στο ZARA! Τρόμος στην αγορά

0Έκλεισε το υποκατάστημα της Zara επί της οδού Σκουφά. Με μια ολιγόλογη ανακοίνωση στη βιτρίνα το ισχυρό μέλος της αλυσίδας του ομίλου Inditex, ειδοποιεί τους καταναλωτές κατευθύνοντάς τους στα υπόλοιπα υποκαταστήματα της αλυσίδας στην Αθήνα.

Το εσωτερικό έχει ήδη αδειάσει από εμπορεύματα.

Αρχικά το υποκατάστημα είχε διπλή επιφάνεια και ουσιαστικά ενοποιούσε δυο κτίρια― το νυν επί της Οδού Σκουφά, και το κτίριο με το οποίο γειτνιάζε, το οποίο έχει είσοδο επί της Οδού Τσακάλωφ και το οποίο επί σειρά ετών λειτουργούσε ως δισκάδικο. Το ξέσπασμα της κρίσης, οδήγησε την επιχείρηση να περιοριστεί μόνο στο κτίριο της Σκουφά.

Μέχρι που ούτε αυτό μπορούσε να διασωθεί.

Ο όμιλος Inditex λειτουργεί στη χώρα μας συνολικά 46 καταστήματα για τη φίρμα Ζara, 29 για την Berska, 19 της αλυσίδας Οysho, 24 της Pull & Bear, 20 ακόμη καταστήματα της Stradivarius, 13 της Massimo Dutti, 10 της Zara Home, ενώ παρούσα στην Ελλάδα δηλώνει, μέσω του e-shop της και η αλυσίδα Uterque.

Σημειώνεται ότι η Zara Ελλάς με βάση τα τελευταία δημοσιευμένα στοιχεία (οικονομική χρήση 1/2/2014- 31/1/2015) είχε σημειώσει μεγάλη πτώση στην κερδοφορία της― συγκεκριμένα κατήλθε στα 3,1 εκατ. ευρώ από 10,7 εκατ. ευρώ, την προηγούμενη χρονιά.

Δημοσίευση: Ιουλίου 07, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Λουκέτο και στο ZARA! Τρόμος στην αγορά"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator