Οδηγός λεωφορείου καταγράφει μια ορδή επιβατών να πηγαίνει για χαλαρό μπανάκι (VIDEO)

0Kαλοκαιράκι στην Αθήνα

Η απόγνωση ενός οδηγού του ΟΑΣΑ, ο οποίος οδηγεί στη γραμμή Ελληνικό-Σαρωνίδα, μάλλον είχε πιάσει ταβάνι όταν αποφάσισε να τραβήξει σε βίντεο με το κινητό του την επέλαση των επίδοξων λουόμενων.

Άλλωστε το σωστό το μπάνιο του λαού επιβάλλει λεωφορείο και κατηφόρα προς το Σούνιο, οπότε πλέον, στην καρδιά του καλοκαιριού, οι ορδές των έξαλλων ξαναμμένων Αθηναίων που παλεύουν για μια θέση στον ήλιο στο 122 γίνονται όλο και πιο επιθετικές.

Συγχωρούμε το ότι ο οδηγός κατέγραψε το περιστατικο με το κινητό του σε κάθετη θέση και όχι οριζόντια, απλά και μόνο για την τρομερή εισαγωγή που κάνει πριν παραλάβει τους επιβάτες.

Όπως διαβάζουμε εδώ:

Παρά την αυξημένη ανάγκη για δρομολόγια τους καλοκαιρινούς μήνες οι υπεύθυνοι δεν κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για την ομαλή μετακίνηση των πολιτών, αντιθέτως μειώνουν δρομολόγια και οδηγούς για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές συνθήκες των τελευταίων ετών.

Η μέγιστη επιτρεπόμενη χωρητικότητα στο λεωφορείο του ΟΑΣΑ είναι 250 άτομα, αλλά όπως φαίνεται και από το βίντεο, τελικώς επιβιβάζονται αρκετοί περισσότεροι. Η όλη διαδικασία έχει πολύ σπρώξιμο και αγκωνία.


Δημοσίευση: Ιουλίου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οδηγός λεωφορείου καταγράφει μια ορδή επιβατών να πηγαίνει για χαλαρό μπανάκι (VIDEO)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator