Συγκλονίζουν τα βασανιστήρια στους Τούρκους στρατιώτες (video)

0



ΦΡΙΚΗ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ: ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΚΑΙ ΜΑΣΤΙΓΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ
Η φρίκη κυριαρχεί πλέον στην Τουρκία μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος με τους Τούρκους πολίτες να παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους στα «λαϊκά δικαστήρια» των δρόμων.
Οι δρόμοι των τουρκικών πόλεων πνίγηκαν από το αίμα των αποστατών στρατιωτών, με τους πολίτες να τους λιντσάρουν μέχρι θανάτου να τους σκοτώνουν εν ψυχρώ, να τους βασανίζουν, ενώ οι κάμερες κατέγραψαν μέχρι και αποκεφαλισμούς.
Μετά την αποτυχία του εγχειρήματος, το καθεστώς Ερντογάν ανακατέλαβε τον έλεγχο της χώρας και βγήκε στην αντεπίθεση κατά των πραξικοπηματιών. Ο λαός βγήκε στους δρόμους και επιτέθηκε στους στρατιώτες θεωρώντας τους συνυπεύθυνους για την απόπειρα κατάληψης της εξουσίας.
Οι στρατιώτες παραδίδοντας στους πολίτες οι οποίοι τους λίντσαραν, τους μαστίγωναν ενώ υπήρξαν, σύμφωνα με πληροφορίες και εν ψυχρώ δολοφονίες.
Στη γέφυρα του Βοσπόρου, όπου παραδόθηκαν μερικές δεκάδες στρατιώτες, έχοντας πρώτα αφήσει στο οδόστρωμα τα όπλα και την εξάρτησή τους, γνώρισαν τον θυμό των πολιτών.
Κάποιοι από αυτούς τους χτύπησαν, άλλοι δεν δίστασαν να τους ποδοπατήσουν, ενώ χαρακτηριστική είναι και η φωτογραφία που μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, με έναν άνδρα που μαστιγώνει στρατιώτες με μία ζώνη. Μάλιστα, σύμφωνα με ανατριχιαστικά ντοκουμέντα, λίντσαραν έναν στρατιώτη μέχρι θανάτου!

Ιδιαίτερη ανησυχία όμως προκαλεί και η πληροφορία που μεταδίδει μόνο ένα τουρκικό μέσο, το Sozcu, σύμφωνα με το οποίο υπάρχουν και αποκεφαλισμοί στρατιωτών! Πληροφορία που μέχρι στιγμής δεν μεταδίδει κανένα από τα διεθνή δίκτυα, αλλά δυστυχώς βίντεο απαθανατίζουν το μέγεθος της φρικαλεότητας.

Στην Άγκυρα, δεκάδες πραξικοπηματίες έζησαν τον απόλυτο εξευτελισμό, καθώς αναγκάστηκαν να παραδοθούν γυμνοί, έχοντας βγάλει τις στολές τους, όταν αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το αρχηγείο του Στρατού το οποίο είχαν καταλάβει.






http://www.newsbomb.gr
Δημοσίευση: Ιουλίου 18, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συγκλονίζουν τα βασανιστήρια στους Τούρκους στρατιώτες (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator