Η απάντηση της ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Α.Ε σε δημοσίευμα της sfedona.gr που λογοκρίθηκε από την πολύ δεοντολογία

0



Απαντώντας στα δημοσιεύματα γνωστού για την αγάπη που μας έχει όσον αφορά το super αλλά και το ΣΗΜΕΡΑ Λάκη Γιαννιδάκη, και παρ ότι το έχουμε αναφέρει δεκάδες φορές από την εκπομπή μας για άλλη μια φορά του βγήκε άνθρακας ο θησαυρός διότι φυσικά είδε το νούμερο και όχι την ανάλυση και παρ όλα αυτά δεν φρόντισε πριν κάνει την οποιαδήποτε δημοσίευση , μιας και πληθωρίζει από Δημοκρατία και δεοντολογία να πάρει και την άποψή μας. Θα μου πεις το έκανε τις προηγούμενες; Φυσικά και όχι !

Για τους λόγους λοιπόν αυτούς και όχι φυσικά για να πείσουμε τον ίδιο αλλά για αποκατάσταση της αλήθειας παραθέτουμε τα εξής :
Το ποσό που αναφέρεται σαν οφειλή της εταιρίας μας στο 90% προέρχεται από πρόστιμα που επανειλημμένα μπήκαν το 2013 από το τότε Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο και τον τότε Πρόεδρο Γιάννη Λασκαρίδη και 4 ακόμα μέλη του Συμβουλίου κατά πλειοψηφία μέσα σ ένα χρονικό διάστημα 8 μηνών αφήνοντας ερωτηματικά πως ένα περιφερειακό κανάλι όπως το super tv μεσούσης της κρίσεως «φιλοδωρήθηκε» μέσα σε 6 μήνες με πρόστιμα πάνω από 350 χιλιάδες ευρώ στα οποία προσφεύγοντας αρχικά δικαιώθηκε και λίγο πριν φύγει , τέλος του 2014 – αρχές του 2015- και παρ ότι κρίθηκαν από το Συμβούλιο Επικρατείας όπου είχε προσφύγει η εταιρίας μας ξαναμπήκαν και μας ανάγκασαν και πάλι να προσφύγουμε στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να ακυρωθούν για 2η φορά διαδικασία που είναι σε εξέλιξη και μάλιστα πριν από 15 μέρες βγήκε η πρώτη από τις εφτά αποφάσεις η οποία διέγραψε πρόστιμο 30.000 ευρώ που με τις προσαυξήσεις σήμερα έχει βεβαιωθεί περίπου στα 50.000 ευρώ. Πέραν δε από αυτό η εταιρία μας προσέφυγε στα αστικά δικαστήρια το 2013 διότι τα πρόστιμα αυτά ήταν εξαντλητικά και καταστροφικά και διεκδικεί με αγωγή η οποία θα εκδικαζόταν 7 Μαρτίου του 2016 αλλά λόγω της απεργίας των δικηγόρων μετακινήθηκε για αρχές του 2017 ποσό από το Ελληνικό Δημόσιο και από πρώην μέλη του Ε.Σ.Ρ , 750.000 ευρώ ως ηθική βλάβη που υπέστη η εταιρία μας.
Αυτά λοιπόν για την ταμπακιέρα και εντός των προσεχών ημερών θα αναρτηθούν και οι αγωγές εναντίον του Ελληνικού Δημοσίου και των τότε μελών του ΕΣΡ αλλά και η απόφαση η 1η από τις 7 που μας επαναδικαιώνει και σβήνει ένα από τα 7 πρόστιμα. Και βέβαια το ότι η εταιρία μας ήταν ρυθμισμένη και φορολογικά ενήμερη έως το 2013 όπου τα πρόστιμα με όλα τα ερωτηματικά που αναφέραμε πιο πάνω μπήκαν και ξαναμπήκαν και που φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση ή να πληρωθούν ή να ρυθμιστούν εάν δεν ολοκληρωθεί η κρίση του Συμβουλίου Επικρατείας όπου έχει προσφύγει η εταιρία μας αλλά και η αγωγή των 750.000 ευρώ που διεκδικούμε.

Γι αυτό Λάκη άνθρακες ο θησαυρός σου , άλλωστε μας έχεις βγάλει και μια ωραία φωτογραφία με το κτίριο το οποίο είναι ιδιοκτησία της ανωτέρω εταιρίας άρα τουλάχιστον το Δημόσιο ότι και να γίνει θα έχει να πάρει. Σ ευχαριστούμε όμως διότι μετά την δημοσίευση σου σκεφτόμαστε να αναπροσαρμόσουμε τις απαιτήσεις που έχουμε έναντι του Δημοσίου και των μελών του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου από την βλάβη που προστίθεται στην εταιρία μας.
Ελπίζουμε να δημοσιεύσεις στον ίδιο χώρο ως οφείλεις εκ του νόμου την απάντηση μας και τα επόμενα στοιχεία που θα σου αποσταλούν διαφορετικά θα σου αποσταλεί τη Δευτέρα με εξώδικο όπως και την προηγούμενη φορά.

ΥΓ: Βέβαια δεν περιμέναμε Λάκη Γιαννιδάκη να δημοσιεύσεις το γνωστό έγγραφο της Δ.Ο.Υ Τρίπολης που αφορούσε την εταιρία ΚΑΣΤΑΤ της οικογένειας Τατούλη για θέματα φοροδιαφυγής αλλά δημοσίευσες τα ονόματα των Κορινθίων και φυσικά χωρίς να πάρεις κανέναν από αυτούς που δημοσιοποίησες να τους ζητήσεις την άποψή του. Αυτό είναι το ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ της δεοντολογίας που υπηρέτησες και υπηρετείς και με αυτό το υστερόγραφο σου απαντάμε για όλα τα άλλα τα οποία δεν αφορούν το συγκεκριμένο γεγονός . Άραγε τις ερχόμενες μέρες που θα σκάσουν μερικές πλαστές ενημερότητες όπου γνωστότατη τεχνική εταιρία έπαιρνε χρήματα χωρίς να προσκομίζει ή να έχει «μαϊμού» έγγραφα , θα το γράψεις Λιοντάρι Λάκη;

Αυτά για να σε κρίνουν οι Κορίνθιοι
Δημοσίευση: Ιουλίου 20, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η απάντηση της ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Α.Ε σε δημοσίευμα της sfedona.gr που λογοκρίθηκε από την πολύ δεοντολογία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator