LIVE εικόνα από την επίθεση σε εμπορικό κέντρο στη Γερμανία

0



Από τη Νίκαια της Γαλλίας, την περασμένη Πέμπτη, το σκηνικό του τρόμου μεταφέρεται τώρα στη Γερμανία και το Μόναχο - Τουλάχιστον τρεις ένοπλοι δράστες φέρονται να διαφεύγουν σε τρία διαφορετικά σημεία της πόλης.

Για μια ακόμα φορά, ο τρόμος απλώνεται πάνω από την Ευρώπη, «αγγίζοντας» τώρα την Γερμανία και το Μόναχο, όπου σημειώθηκε επίθεση σε εμπορικό κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, τουλάχιστον ένας ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα στο εμπορικό κέντρο OEZ-Olympia-Einkaufszentrum, σε ώρα αιχμής και ενώ τα καταστήματα ήταν γεμάτα από κόσμο που έκανε τα ψώνια του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη γερμανική αστυνομία, οι νεκροί είναι έξι, ενώ υπάρχουν και πολλοί τραυματίες.

Οι τηλεοπτικές εικόνες δείχνουν κόσμο να κινείται εκτός του εμπορικού κέντρου και δεκάδες οχήματα της Πυροσβεστικής, καθώς και ασθενοφόρα πέριξ αυτού. Ελικόπτερα «χτενίζουν» από άερος την πόλη, επιχειρώντας να εντοπίσουν τους ενόπλους που διαφεύγουν.

Η αστυνομία του Μονάχου, σε ενημέρωσή της για το αιματηρό ένοπλο περιστατικό, κάνει λόγο για τρεις ένοπλους δράστες, που διαφεύγουν της σύλληψης. Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με την τοπική αστυνομία, ο αριθμός των νεκρών ανήλθε στους έξι.

Διευκρινίζεται, δε, ότι δεν έχει γίνει ακόμα καμία σύλληψη. Η αστυνομία του Μονάχου αναφέρει ακόμη ότι υπάρχουν τουλάχιστον 25 άτομα που παραμένουν εντός του εμπορικού κέντρου, και οι δυνάμεις της τάξης εργάζονται για την ασφαλή απομάκρυνσή τους.

Καθώς φαίνεται, η αστυνομία στην ουσία κινείται στα «τυφλά», καθώς δεν γνωρίζει πού βρίσκονται οι τρεις ένοπλοι, οι οποίοι έχουν διασκορπιστεί σε τρία διαφορετικά σημεία της πόλης.



Δημοσίευση: Ιουλίου 22, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "LIVE εικόνα από την επίθεση σε εμπορικό κέντρο στη Γερμανία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator